• You are currently viewing Lasten näköinen joulu

  Lasten näköinen joulu

  Kaupallisessa yhteistyössä  Joulutunnelma.fi

  Mulle on aina ollut hirveän tärkeää, että meidän joulu olisi lasten näköinen. En ole koskaan kaivannut täyteen minttiin koristeltua kuusta tai verhojen kanssa sävy sävyyn mätsääviä sohvatyynyjä. Meillä on kaikki vähän vinksin vonksin, ja saa muuten olla joulunakin.

  Joulukoristeiden valinnassa olen pitänyt tärkeänä sitä, että lapset saavat ehdottomasti mukana olla niitä valitsemassa ja että tuotteet myös kestäisivät pienten kätösten käsittelyssä. Monenlaisia pettymyksiä on tullut vuosien varrella vastaan tällä saralla, mutta tänä vuonna ei tullut!

  Meille saapui ihana paketti koristeita Joulutunnelma-verkkokaupasta –sekä kauniita että kestäviä. Lapset valitsivat itselleen aivan hurjan ihanat joulukalenterit, jotka kestävät todella vuodesta toiseen. Olen pähkäillyt tilaavani näitä vielä pari kappaletta joululahjapaketteihin, sillä näistä on iloa jälleen ensi jouluna. Jokaisena aamuna on täydellä innolla ympyröity päivä ja hihkuttu iloa siitä että ollaan taas lähempänä joulua.

  Toinen tämän joulun hitti on ollut tämä joulutalo. Olemme jo muutaman vuoden ajan väkertäneet pikkuisen joulukylän olohuoneen hyllylle – joka tosin on vuosi vuodelta kasvanut. Joulutalon lisäksi kylään matkustivat joulutunnelma.fi:stä ihanat pikkuiset kelkat, sekä henkilökohtainen lempparini: hurmaava pieni lava-auto, jossa on led-valot.

  Lisäksi pojat bongasivat tämän herkkupurkiksi nimeämänsä kannellisen lasikulhon, jonne tonttu onkin heille ahkerasti tuonut namusia jokaisena joulukuun aamuna♥ Kulhon vieressä oleva pienen patsaan halusin siksi, että se toi mieleen nämä omat pienet pojat.

  Meillä koristeet ja muut jouluvermeet ovat siis aikalailla lasten päätettävissä, ja pakko myöntää että ihania valintoja he ovatkin tehneet.

  Joulutunnelmasta tuotteet saa tilattua ilman koronakaaoksessa pyörimistä, ja vielä ei ole ollenkaan myöhäistä, sillä tuotteet toimitetaan todella vauhdilla. Nopsasti toimitetut paketit saa oman valinnan mukaan noutaa joko R-kioskilta tai Postin toimipisteestä.

  Kaipaisitko säkin täydennystä joulukylään, ihania palloja kuuseen tai ehkä tunnelmallista lyhtyä? Käyppä kurkkaamassa Joulutunnelmassa, se on jouluhypettäjän taivas!❤

   

   

  Vastaa