• You are currently viewing Joulunpyhät -klassikot ja leffavinkit

  Joulunpyhät -klassikot ja leffavinkit

  Joulunpyhät – katsotaanko teillä silloin telkkaria? Tuttuja klassikoita vai mielummin jotain uutta? Muistan jo omasta lapsuudesta, miten aattoaamu alkoi aina Joulupukin kuuma linjaa katsoen ja siitä kun Lumiukko sarja oli katsottu, alkoi sukat pyöriä jaloissa. Tai no, kyllä ne vissiin pyöri jo heti aamusta. 😀 Ja mitä pidemmälle päivä meni eikä joulupukkia kuulunut, sen suuremmaksi jännitys vaan kasvoi.

  JOULUNPYHÄT – kiireettömyyttä ja yhdessäoloa

  Tänä vuonna joulua vietetään normaalista poikkeavissa oloissa. Ihmiset eivät ehkä niin herkästi lähde sukuloimaan ja kotona vietetään vieläkin enemmän aikaa. Niinpä kokosin tähän joulunajan muutamia tv:stä tulevia klassikoita sekä tämän vuoden leffatärppejä.

  JOULUAATTO

  Joulupukin kuuma linja Yle TV2 klo 8.00

  Lumiukko Yle TV2 klo 11.28

  Joulurauhan julistus (järjestetään tänä vuonna ilman yleisöä) Yle TV1 klo 11.55

  Yksin kotona Sub klo 16.10

  Samu Sirkan joulutervehdys MTV3 klo 19.10

  Lapsuuden jouluista on myös jäänyt mieleen se pehmeistä paketeista, vuodesta toiseen ilmestyvä pyjama. Se puettiin heti aattoiltana ylle. Sen jälkeen pelattiin koko perhe yhdessä jotakin uutta lautapeliä ja maisteltiin suklaakonvehteja ähkyyn asti. Seuraavana päivänä meno jatkui samanmoisena, joskin välillä innostuttiin katsomaan tulisiko telkkarista jotakin mieluista.

  Tänä vuonna haluaisinkin pitkästä aikaa taas viettää oikein sellaisen perinteisen joulupäivän pyjamassa. Voisi hengailla pehmeässä oloasussa koko päivän, piipahtaa ehkä reippaalla lenkillä raikkaassa ulkoilmassa ja sitten taas käpertyä takaisin sohvannurkkaan elokuvien pariin. <3 Tässä muutamia joulupäivän leffa vaihtoehtoja:

  JOULUPÄIVÄ

  Emoji elokuva MTV3 klo 10

  Beauty and the beast – Kaunotar ja hirviö, Nelonen klo 12.55

  Yksin kotona 2 Sub klo 13

  Ice age 3 dinosaurusten aika, FOX klo 18.15

  Jumanji TV5 klo 21

  TAPANINPÄIVÄ

  Jos sohvalla löhöily ei kyllästytä ja joulusuklaitakin on vielä jäljellä, tulee silloinkin telkkarista viihdettä.

  Heinähattu ja Vilttitossu YLE TV2 klo 11

  Yksin kotona 3 Sub klo 13.45

  Ihanaa ja kiiretöntä joulua, Sarianna

  Vastaa