• You are currently viewing Vinkki helppoon kuvienkäsittelyyn!
  Filtteri orange & blue

  Vinkki helppoon kuvienkäsittelyyn!

  sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkattu *-merkillä. Vuosi 2021 on täällä! Jos olet tähän asti viettänyt tuntitolkulla aikaa kuvienkäsittelyyn, tsekkaa tästä vinkki helppoon ja ennen kaikkea nopeaan kuvienkäsittelyyn! Jatkossa sinulle jää enemmän aikaa nauttia arjesta ja kiireettömyydestä.

  Tänä vuonna en aio kadottaa itseäni arjen kiireisiin. Pyrin nauttimaan enemmän hetkistä, joita se ihan tavallinen arki tarjoaa ja joista saan hyvää fiilistä. Yksi instagram tilini pääpaino tänä vuonna tuleekin olemaan miten tässä asiassa tulen onnistumaan, vai tulenko? Hyppää messiin ja onnistutaan yhdessä!

  VINKKI HELPPOON JA NOPEAAN KUVIENKÄSITTELYYN

  Tämä vuodenvaihde on monelle meistä myös sellainen uuden alku. Jotkut aloittavat treenaamisen, toinen siivoaa vaatekaapit. Mä päätin uudistaa mun instagram feedini värimaailman ja tilasin *Presetkaupasta uusia presettejä, joilla luoda helposti yhtenäinen värimaailma kuviin. Olen siis jo pitkään hyödyntänyt presettejä. Se on niin helppoa, kun kaikista kuvista tulee samansävyisiä muutamassa minuutissa. Olen hankkinut sieltä useampia erilaisia, mutta nyt mulla on jo kevätaurinko mielessä ja valitsin sieltä itselleni mm. sunny & bright presetin.

  Presetit ovat nopea ja helppo tapa luoda kuviisi ammattimainen lopputulos! Presetit (esiasetukset, eng. presets) ovat filttereitä Lightroom ohjelmaan joko puhelimelle (ilmainen) tai desktopille (maksullinen). Presetit soveltuvat tasosta riippumatta kaikille, oli tavoitteesi sitten nopeuttaa sisällöntuotantoon ja kuvankäsittelyyn käytettyä aikaa tai luoda yhtenäinen Instagram kuvafeedi.

  Käsittelemätön kuva
  Filtteri *City blogger
  Käsittelemätön kuva
  Filtteri *interior
  Käsittelemätön kuva
  Filtteri *Sunny & bright

  Vastaa