• You are currently viewing Enää en kadota itseäni arjen kiireisiin

  Enää en kadota itseäni arjen kiireisiin

  Tänä vuonna en kadota itseäni arjen kiireisiin. Monella meistä, itseni mukaan lukien on mielikuva millaista elämän pitäisi olla ja miten asioiden tulisi mennä. Se on just se meidän elämän varrella muotoutunut mielikuva täydellisestä elämästä.

  Instagramin puolella olenkin jo muutamaan otteeseen tänä vuonna kertonut, miten aion kiinnittää entistä enemmän huomiota siihen, etten koko ajan vain suorittaisi elämää. Muistaisin myös kuunnella enemmän itseäni. Hyväksyisin vastoinkäymiset ja pyykkivuoret. Sen sijaan, että kokisin ne negatiivisina, ottaisinkin ne vastaan haasteina, oppiakseni ja kehittyäkseni ihmisenä.

  TOIMISTOHOMMIA KOHTUULLISESTI, ENEMMÄN AIKAA ASIOILLE, JOTKA TUOVAT ILOA

  Tykkään työstäni, mutta se ei saa olla koko elämäni. Tavoitteeni onkin ottaa enemmän aikaa asioille, jotka tekevät onnelliseksi ja tuovat vastapainoa koneella istumiselle. Olen jo viime kesästä asti pyöritellyt päässäni, että haluaisin lähteä vaeltamaan ja aloittaa myös pyöräilyharrastuksen. Kummastakaan minulla ei kokemusta ole, joten aloittelijatasolla ollaan. Nyt olen päättänyt, että otan sen ensimmäisen askeleen eteenpäin. Lopetan jahkailun ja lähden rohkeasti kokeilemaan. Oman mukavuusalueen ulkopuolelle meneminen saattaa aluksi jännittää, mutta se fiilis, kun sen ensimmäisen askeleen on ottanut ja huomaa edistyneen, antaa lisää motivaatiota jatkaa vain rohkeasti eteenpäin!

  Unelmat on tehty toteutettaviksi!

  Uuteen viikkoon onkin hyvä lähteä ajattelemalla, että mä osaan ja mä onnistun, kunhan vain rohkenen yrittää! Perus arki on jees, mutta jos näitä perus maksalaatikko ja pyykkirumba päiviä voi vielä jotenkin kehittää, niin miksi en kokeilisi. Useimmiten uudet asiat tuovat elämään uudenlaisia näkökulmia ja piristävät. Nyt mennään hyvällä moodilla eteenpäin! Onko sulla tavoitteita / unelmia, joita et vielä ole uskaltanut lähteä toteuttamaan?

  Lue myös: Vinkki helppoon kuvienkäsittelyyn

  Vastaa