• You are currently viewing Miksi en lue kirjoja kuten ennen?

  Miksi en lue kirjoja kuten ennen?

  sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.
  Olin lapsena ja nuorena todella kova lukemaan kirjoja. Lapsuudesta on erityisesti jäänyt mieleen Viisikot, Neiti Etsivät ja Tiina-sarjan kirjat. Nuorenakin tuli luettua, mutta jos mietin aikuisuutta, niin tarina jää lyhyeen. Syntyi lapset ja koko homma tyssäsi siihen… 😀 Miksi? Miksi nykyään iltaisin otan sen puhelimen ja selaan somea, kun yhtä hyvin voisin lukea kirjoja? Viime kesänä sentään tuli kuunneltua *äänikirjoja lenkillä ollessa, mutta nyt nekin on taas vaihtuneet musiikkiin.


  Kyse ei ole siitä, ettenkö ehtisi lukea tai ei olisi mitään mitä lukea. Meillä on pitkään perheessä ollut käytössä Bookbeatin äänikirjapalvelu, josta lapset iltaisin valitsevat itselleen mieluista luettavaa tai kuunneltavaa. Toisin sanoen itsellänikin olisi käytössä 200 000 e – ja äänikirjaa yhden napin painalluksen päässä. Lenkille selvästi kaipaan menevää musaa, mutta ehkäpä otan kevään yhdeksi tavoitteeksi kuunnella EDES SEN YHDEN ÄÄNIKIRJAN LOPPUUN ASTI!!! 😀

  Bookbeatilla on nyt myös menossa kampanja, jossa pääset testaamaan BookBeat-Premiumia maksutta kahden viikon ajan, jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin. Kokeilujakson aikana voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat. Testijakson pääset lunastamaan *tästä. Etu koskee uusia BookBeat-käyttäjiä.

  BookBeatissa on myös perhetili, jonka voi jakaa muiden perheenjäsenten kanssa (jotka asuvat samassa osoitteessa). Yksi lisäprofiili maksaa 4,90 euroa/kk ja yhdellä käyttäjätilillä voi olla jopa 5 käyttäjää.

  Lue myös: Enää en kadota itseäni arjen kiireisiin

  *takki Bubbleroom
  *kengät Spartoo

  Vastaa