• You are currently viewing Yksi siisteimpiä juttuja yrittäjyydessä

  Yksi siisteimpiä juttuja yrittäjyydessä

  Yksi siisteimpiä juttuja yrittäjyydessä on se, että voi itse määritellä missä, milloin ja kenen kanssa työskentelee.

  Viime kuukausina olen huomannut kaipaavani ympärilleni työyhteisöä ja tietynlaista rutiinia töihin lähtemiseen, jotta koko päivä ei menisi kylpytakissa ja työ / vapaa-aika olisi helpompi erotella toisistaan. Tunnustan, näin kolmen lapsen äitinä olen ehkä myös joskus kaivannut ihan sitä työrauhaakin. 😉

  Lue myös: Vinkki helppoon kuvienkäsittelyyn

  Joskus pitää vaan mennä ja ottaa
  Mikä tuntuu susta oikeelta
  Älä pelkää muiden puheita
  Joka kuuseen kurkottaa voi kaiken saavuttaa
  Anna mennä, lennä vaan
  Rohkeus on ilmaista
  Voit kaiken tuhlata
  Anna mennä, lennä

  Mikko Harju

  Jos jotain olen itsestäni ja oman uran eteenpäin viemisestä oppinut, niin mutku / sitku jossittelu ei johda mihinkään. Jos sydän sanoo do it, niin silloin hitsi vieköön se tehdään! Niinpä me pistettiin parin muun luovan alan yrittäjän kanssa isot vaihteet pyörimään ja päätettiin yhdistää voimamme ja alkaa se pari – kolme päivää viikossa työskentelemään saman katon alta.

  Mitä jos tällä viikolla poikkeaisit kaavoista ja kokeilisit jotain uutta, ehkä jopa vähän hulluttelisit? Yksi pieni asia arjessa, jonka tekisitkin eri tavalla mihin olet tottunut? Olisiko siitä haittaa vai saisiko se aikaan ilon tunteita niin, että vielä illallakin naurattaisi ja menisit hymyssä suin nukkumaan? Naurun kun on sanottu vähentävän monen sairauden ja oireen takaa löytyvää stressiäkin.

  Aurinkoisia ajatuksia sun helmikuuhun,
  Sarianna

  Vastaa