• You are currently viewing Kauneudenhoitoa kotikonstein

  Kauneudenhoitoa kotikonstein

  Sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkit merkitty *merkillä. Hyvinvointia arkeen kotikonstein. Kukapa ei rakastaisi kampaamotuoliin istahtamista tai kasvohoidossa makaamista. Vaikka nämä paljon arkea piristääkin, saattaa niihin upota satoja euroja. Myös kotikonstein on mahdollista freesata omaa ilmettä ja olemustaan pirteämmäksi ja säästää rahaa.

  PANOSTA IHON KOSTEUTUKSEEN

  Ikääntyvä iho ohenee ja sen toimintakyky heikkenee. Orvaskeden läpäisyesteen luontaisten rasvojen määrä vähenee, ja iho kuivuu herkemmin. Monien ryppyvoiteiden salaisuus onkin juuri ihoa kosteuttavissa ainesosissa. Heräätkö aamuisin tyynyn painaumat poskella? Vanhetessa ihon elastiinisäikeet rikkoutuvat ja ihon kimmoisuus vähenee.

  Kasvoille suositellaan monesti glyserolia sisältävää kosteusvoidetta, sillä se sitoo itseensä kosteutta. Hyvin kuiviin kohtiin, kuten kanta- ja kyynärpäihin, voi levittää karbamidivoidetta. Se on vielä glyseroliakin tehokkaampi kosteuttaja. Olen itse saanut karbaminivoiteella kuivat kantapäät voimaan paremmin. Myös kookosöljyä sisältävät tuotteet kosteuttavat hyvin.

  Tee ostoksia *Lykolla. Laaja hiusten- ja kauneudenhoitotuotteiden valikoima, nopea ja luotettava toimitus sekä avulias ja ammattitaitoinen henkilökunta.

  VALKOISEMMAT HAMPAAT KOTIKONSTEIN

  Oman valkaisevan hammastahnan voi tehdä vedestä ja ruokasoodasta. Sitä suositellaan käytettäväksi muutaman kerran kuussa poistamaan pinttymiä. Sooda saa hampaat näyttämään valkoisemmilta hankaamatta kiillettä. Jos pidät huulipunista, kylmät sävyt saavat hampaat näyttämään valkoisemmilta, kun taas lämpöiset kellertävät ja kultaan vivahtavat sävyt korostavat hampaiden keltaisuutta.

  KOTIKONSTEIN EROON TUMMISTA SILMÄNALUSISTA

  Väsyneiden silmien pikainen apu. Liota teepusseja kuumassa vedessä minuutin ajan ja jäähdytä ne sitten nopeasti kylmässä vedessä. Sulje silmät, mene makuulle ja aseta teepussit silmillesi noin vartin ajaksi. Spa fiilistä voit vielä lisätä pukeutumalla lämpimästi ja laittaa taustalle jotain rentouttavaa musiikkia.

  OTA ARKI VASTAAN HYMYILLEN

  Hymy ja positiivinen asenne kaunistaa. Hymyilevillä kasvoilla juonteet eivät erotu niin selkeästi kuin totiselta naamalta ja erilaiset ilme -ja naururypyt vain kertovat eletystä elämästä.

  Vaatteet: *icaniwill

  Lue myös: Enää en kadota itseäni arjen kiireisiin

  lähteet: terveyskirjasto, itsehoitoapteekki

  Vastaa