• You are currently viewing Sisustus fiilis!

  Sisustus fiilis!

  Sisustus fiilis! Se iskee aina näin kevään kynnyksellä kun aurinko alkaa paistaa. Tänä vuonna ei kuitenkaan yhtään niin voimakkaana täällä kodin seinien sisäpuolella mitä aiempina vuosina. Musta tuntuu, että olen vihdoinkin alkanut löytämään sellaisen balanssin tänne meidän kotiin. Ei liian pelkistettyä muttei kuitenkaan retroakaan. Ei myöskään sitä koko valkoista sisustusta, vaan juuri tässä näin on hyvä.


  KESÄÄ KOHDEN, FIILIS JO TERASSILLA

  Viime kesänä pistettiin vihdoinkin tuumasta toimeen. Monta vuotta puhuttiin, että olisi jo korkea aika rakentaa kunnollinen terassi. Sellainen, johon pääsee olohuoneesta. Viime kesänä tosiaan rakennettiin ja tänä keväänä pääsenkin vuorostani siellä puolen sisustuspuuhiin. Vielä kuitenkin on sen verran vilpoista, että aamukahvit on syytä juoda ikkunoiden tällä puolen. Olohuone onkin ehdottomasti se meidän perheen eniten käytetty tila ja nyt tuon terassin oven myötä, olohuone tulee jatkumaan myös talon ulkopuolelle.

  Suunnitelmissa on myös rakentaa jonkinlainen kesäkeittiö, jotta terassista ja ulkona olosta saadaan kaikki hyöty irti. Instagramissa onkin tullut viime aikoina selailtua paljon erilaisia terasseja ja patio ratkaisuja kesäkeittiö inspiraatiota etsiessä. Toivottavasti kesä 2021 tulee olemaan säiden puolesta lämmin ja aurinkoinen!

  Lue myös: Tee se itse – sisustusideat


  Olohuoneen suuret ikkunat päästävät ihanasti luonnonvaloa sisään. Terassi on rakennettu kahteen ilmansuuntaan, jotta varmasti saadaan parhaimmat hyödyt irti myös ulkona tuosta auringosta. En ehkä malta odottaa, että pääsen juomaan niitä ensimmäisiä aamukahveja noiden suurten ikkunoiden toiselle puolen.

  Sarianna

  Vastaa