• You are currently viewing Oma pankkikortti lapselle – suosittelen!

  Oma pankkikortti lapselle – suosittelen!

  Kaupallinen yhteistyö: PCKT

  Oma pankkikortti lapselle

  Oma pankkikortti lapselle saattaa joistain kuulostaa turhalta – myönnän joskus itsekin ajatelleeni näin. Mutta…se tunne, kun lapselle tulee äkillinen leffareissu, yökyläily tai muu vastaava, jonne olisi kiva – ja joskus pakkokin – antaa mukaan muutama euro. Kun ne reissut tulevat yhtäkkiä yllättäen, ja sitten sitä käteistä ei olekaan kotona. Toki, sen saa ratkaistua siirtelemällä sitten rahaa vaikka kaverin vanhemmille mutta hitsi vie miten hankalaa ja rehellisesti myös ärsyttävää.

  PCKT-applikaatio on ihastuttavan kätevä. Aurinkojen alla on lasten nimet, timanttien kohdalla heidän tiliensä saldot. Vihreällä pohjalla olevasta plussasta saa lisättyä tilille varoja.

   

  Meillä on lapsilla ollut käytössä jo vuoden ajan olleet PCKT-kortit. Ensin ne hankittiin kahdelle vanhemmalle pojalle, mutta nyt pahnanpohjimmaisellakin on jo omansa. Toistaiseksi en ole löytänyt näistä moitteen sijaa. Ensinnäkin rahan siirtäminen vanhemman tililtä sujuu reaaliajassa ja näppärästi, ei ylimääräistä säätöä tai viivettä. Toisekseen, pystyn seuraamaan omaan puhelimeen ladattavalta applikaatiolta, että mitä ostoksia lapset tekevät ja paljonko heidän tilillään on rahaa. Kortit myös toimivat kaikkialla.

  Pssst! Bongaa Villi Pohjola-blogin tunnelmia uudelle kierrokselle lähtemisestä!

  PCKT-kortilla turvallista rahankäyttöä

  Poikien omiinkin puhelimiin on ladattu sovellukset, joilla he pystyvät seuraamaan varojaan. Heille se on tietenkin kätevää, mutta opettaa samalla myös raha- ja taloustaitoja. Niiden aloittamiseen ei koskaan olla liian pieniä. Sovelluksessa vanhempi voi määritellä lapselle tehtäviä joista maksetaan sovittu palkkio, lapsi voi määritellä itselleen haluamiaan tavoitteita, ja lisäksi vanhempi pystyy määrittämään toistuvan maksun – esimerkiksi viikkorahan.

  Varoja pystyy siirtämään useimmista pankeista. Meillä tässä näkyvät Osuuspankki sekä Nordea, koska me käytämme pääasiassa niitä. Varojen siirtäminen on nopeaa ja kätevää.

  PCKT-korttiin vanhempi voi määritellä myös sen, pystyykö kortilla suorittamaan ostoja netissä. Eli ei tarvitse pelätä sitäkään että lapsi menisi omin päin tuhlailemaan kaikki rahansa. Meillä pankkikortit ovat olleet pojille eräänlainen kunnia-asia, he ovat pitäneet niistä todella hyvää huolta. Kuitenkin, kun kyseessä ovat lapset, pieni varauksellisuus on hyvä olla olemassa. Tämänkin suhteen PCKT-kortti on huippu, nimittäin sen käytön saa sieltä vanhemman applikaatiosta estettyä väliaikaisesti. Eli kun se kortti menee hukkaan, ei tarvitse sulkea koko korttia ja tilata uutta, vaan voi  estää käytön ja odotella että se löytyy sängyn alta, saappaasta tai koulurepun pohjalta.

  Oma pankkikortti lapselle on siis meidän kokemuksen mukaan tarpeellinen. PCKT-kortilla lapsi saa otettua homman haltuun turvallisesti ja mukavasti.

  Vastaa