• You are currently viewing Paras äitienpäivälahja olisi….kevätsiivous

  Paras äitienpäivälahja olisi….kevätsiivous

  Paras äitienpäivälahja. Kaupallinen yhteistyö: Saaren Taika

  Mikään ei olisi ihanampi lahja äitienpäivänä, kuin herätä siistiin kotiin, mitä ei olisi itse siivonnut.

  Muita lahjoja vähättelemättä (koska lahja ei ole mikään itsestäänselvyys ja kaikesta olen kiitollinen mitä saan), on jokseenkin uuvuttavaa herätä lasten tekemään maukkaaseen aamupalatarjoiluun, kun pääsee heti sen nauttimisen jälkeen itse korjaamaan jäljet. Huoh.

  Yksin kun tekee, niin kyllä siinä väsyy

  En ehkä ole koskaan aiemmin haaveillut näin paljon siitä, että joku muu siivoaisi tämän asunnon kun minä. Johtuu siitä, että nyt pitkään on ollut se tilanne, että Pekka on tehnyt kahta työtä ja vähäisenkin vapaa-aikansa rempannut meidän nurkkia. Siinä on väistämättäkin jäänyt imuroinnit, pesukoneen pyörittämiset ja astianpesukoneen täytöt minulle.

  Juu kyllä, täällä on lapsiakin, ja kyllä hekin jotain tekevät. Mutta kun aikataulut on näin hektisiä kuin ne ovat, niin aina ei riitä aika tapella teinin kanssa ensin 2h siitä kotityöstä, joka veisi lopulta vain 5 minuuttia aikaa.

  Iltapäivät mennään tukka putkella harrastuksesta toiseen. Minä teen pakolliset kotityöt siinä juostessa ja sitten vasta viikonloppuna tehdään kunnon siivous. (Tehdään=minä teen)

  Joten suurin toiveeni äitienpäivänä olisi, että joku muu siivoaisi! Voisi olla myös kiva saada illalla jalkapohjien hipsutusta tai vaikka kasvohoito poikien tekemänä. Okei, toivoin mä myös sitruunapuuta keittitöön.

  siivoispäivä
  siivouspäivä

  Kevätsiivous lapsiperheessä on oma lukunsa

  Lapsiperheessä siivoaminen on aika erilaista, kuin silloin kun lapsia ei vielä ollut. Se on tuonut mukanaan myös paljon hyvää. Kevätsiivous ei ole ihan samanlainen nyt, kuin oli joskus ennen. Pääasia on, että jotain siivotaan.

  1. Ekologinen siivous on tärkeämpää kuin ennen

  Kun sai lapsia, alkoi kiinnittämään enemmän huomiota monien eri tuotteiden ainesosiin. Esimerkiksi pyykinpesussa olemme käyttäneet nykyisin mielummin pyykkietikkaa, kuin perinteisiä huuhteluainetta. Tämä siksi, että vaatteisiin ja vesistöihin ei päädy ties mitä myrkkyjä ja toisaalta on myös turvallisempaa, kun kaapissa on pyykkietikka, eikä myrkkyjä. Lapsista kun ei ikinä tiedä.

  VINKKI: 100% käsintehdyt Saaren Taika pyykkietikat valmistuvat luonnosta peräisin olevista raaka-aineista. Pyykkietikkaa voi käyttää ekologisena pyykinhuuhteluaineena. Se pehmentää ja raikastaa pyykit, luontoa kuormittamatta.

  pyykkietikka

  2. Lasten kanssa siivoaminen on hauskempaa

  Ennen lapsia siivoaminen oli tylsempää. Sitä sai tehdä paljon vähemmän ja oikeastaan sellaista suursiivousta ei joutunut ikinä tekemään. Lasten kanssa on hauskaa siivota välillä yhdessä ja popittaa siivousmusaa. Siivous on yhteistä tekemistä, aivan kuten lautapelit tai futis pihalla. Lauantaisin me aina siivotaan pieni pätkä yhdessä ja mä sit jatkan loppuun.

  VINKKI: Saaren Taika siivoussaippua pesee kodin kovat pinnat tehokkaasti ja ekologisesti. Siivoussaippua on armoton lialle ja hellä käsille. Raikastaa tehokkaasti! Siivoussaippuat valmistuvat käsityönä ja ne ovat 100% biohajoavia eivätkä ne ole haitaksi vesieliöille. Siivoussaippua onkin turvallinen käyttää vaikkapa mökillä, retkillä tai muualla ulkona, josta pesuvesi joutuu suoraan ympäristöön.

  siivoussaippua

  3. Siivoamisen jäljen näkee ja se motivoi

  Kummityttöni 14v himoitsee meille aina siivoamaan, koska meillä työn jäljen näkee niin hyvin. Se on ihan totta, on hauskempaa siivota kun huomaa siivonneensa. Jos menee kylään jollekin super siistille (usein myös lapsettomalle) ihmiselle, niin siellä ei ikinä löydy pölyn pölyä tai tahran tahraa mistään. Sellaista asuntoa olisi todella tylsää lähteä siivoamaan. Suursiivoukset on hauskoja kun työn tehtyään voi todella iloita tuloksesta.

  VINKKI: Voit käyttää Saaren Taika pyykkietikkaa myös raikastussuihkeena, siivoussuihkeena tai silityssuihkeena. Laimenna pyykkietikkaa suihkepulloon ja suihkauta sitä tunkkaisiin tai likaisiin tekstiileihin.

  kevätsiivous

  4. Siivouspalkkio -minulle

  Se mitä on iän myötä myös oppinut, on tekemäni työn arvostaminen. Enää en vähättele sitä mahtavaa fiilistä, kun koko kämppä on puunattu ja kaloreita on kulutettu 250 tunnissa. Kun homma on valmis, niin sitten otetaan lasi viiniä tai laitetaan sauna päälle. Istutaan sohvalle kasvonaamio naamalla tai lakataan kynnet nätiksi. Jotain kivaa siistissä ja raikkaassa asunnossa. Ihan vaan mulle.

  VINKKI: Saaren Taika verkkokaupsta löydät myös ihanat kosmetiikkatuotteet vartalolle ja kasvoille. Kokeilin itse kasvonaamiota (luonnonkosmetiikka) mikä toimii monelle ihotyypille. Kasvonaamio tasapainottaa mm liiallista talintuotantoa. (Liiallinen talintuotanto voi lisätä tukkeutuneita ihohuokosia ja näin näppyjä/finnejä iholla).

  Oletko jo tutustunut Turkkilaisiin Hamam-pyyhkeisiin? Pehmeä hamam-pyyhe on parempi hiuksille, sillä pehmeä puuvillainen hamam-pyyhe kuluttaa hiuksia huomattavasti vähemmän kuin froteepyyhe. Hellästi kuivaava hamam-pyyhe on myös herkkäihoiselle paras vaihtoehto.

  Saaren Taika
  Saaren Taika

  Saaren Taika -luonnonkosmetiikkaa saaristosta

  Tämän kevätsiivous postauksen innoittajana toimi Saaren Taika ja sen verkkokaupan upeat tuotteet. Saaren Taikojen nettisivut kannattaa käydä katsomassa ihan jo pelkästään siksi, että sivut itsestään valokuvineen on yhdenlainen elämys. Upeat saaristokuvat saavat meren tuoksun leijailemaan näytöltä sieraimiisi ja halun lähteä itse saaristoon tuotteita testailemaan.

  Yrittäjän tarina brändin takana on myös tutustumisen arvoinen.

  Saaren Taian tuotteiden ideat syntyvät Suomen kauniissa saaristossa. Yksinkertaiset reseptit, eli vähäinen määrä eri raaka-aineita on pohjana kaikille Saaren Taika tuotteille.

  Tutustu Saaren Taian valikoimaan

  äitienpäivälahja

  Yllä vielä vinkki äitienpäiväksi. Lahjaksi takuu rakastettu lahjasetti Saaren Taialta. Ihon juonteita vähentävä Hyaluronihappo & Hedelmäseerumi, ihon epäpuhtauksia poistava Aktiivihiili & Savi kasvonaamio sekä kesän suosituin hittituote Hamam-pyyhe, jollaisen jokainen nainen haluaa

  Vastaa