• You are currently viewing Pitkällisen harkinnan jälkeen

  Pitkällisen harkinnan jälkeen

  Ihan kuin iso taakka olisi pudonnut harteiltani, kun pitkällisen harkinnan jälkeen sain sanottua sen ääneen. Pelkkä sisustustili saa jäädä taakseen.

  Loin instagram tilini kahdeksan vuotta sitten ja siitä asti tilini pääpaino on pyörinyt lähinnä sisustuksen ympärillä. Näiden kahdeksan vuoden aikana olen kuvannut kotiamme ja sisustusratkaisuja niin paljon, että ideat alkavat olla vähissä. Itse asiassa ideat ovat olleet vähissä jo kahden vuoden ajan. Jotenkin se irti päästäminen vain on ollut niin vaikeaa. Mutta niinhän se on monessa asiassa, ihan perus arjessa, työelämässä ja elämässä yleensäkin. Se muutoksen tekeminen on prosessi, jossa on erilaisia vaiheita suunnitelmista toteutukseen ja nyt itse pääsin vihdoin siitä suunnitteluvaiheesta toteutukseen.

  Pitkällisen harkinnan jälkeen, vaikka irti päästäminen olikin vaikeaa, päätös tuntuu oikealta

  Sisustuskuvat eivät kuitenkaan tule kokonaan loppumaan, vaan tarkoitukseni on jatkossa jakaa niiden rinnalla sisältöä arjesta meidän kodin seinien sisäpuolella, päästää teidät niin sanotusti osaksi myös meidän arkea ja lähemmäs minua. Se, kuka minä olen ja olen ollut kaikki nämä vuodet siellä sisustuskuvien takana. 🙂  Lue myös: Uuden edessä

  Meidän arki tosiaan on kaikkea muuta kuin pelkkiä viimeisen päälle viilattuja sisustuksia, vaikka on meillä niitäkin päiviä, kun kaikki tosiaan on järjestyksessä. Yleensä ne vain kestävät sekunnin murto-osan ja ajoittuvat juuri siivouksen jälkeiseen hetkeen ja ne ovatkin olleet niitä hetkiä, joita olen ikuistanut instagramiin. Sisustus on minulle tietynlaista terapiaa ja hektisen arjen vastapainoa, vähän kuin harrastus. Olen kyllä itse innoissani tästä uudenlaisen sisällön tuottamisesta, toivottavasti se ilahduttaa sinuakin. <3

  Sarianna

  Vastaa