• You are currently viewing Hukkaneliöt hyötykäyttöön

  Hukkaneliöt hyötykäyttöön

  kaupallinen yhteistyö: JYSK Olimme jo pitkään suunnitelleet talomme päätyyn terassia ja viime kesänä pistettiin hihat heilumaan ja otettiin pihan hukkaneliöt hyötykäyttöön. Terassi rakennettiin kahteen ilmansuuntaan, jotta saadaan otettua varmasti kaikki ilo irti lämpimistä kesäpäivistä ja voidaan nauttia auringosta pitkälle iltaan, ihan niitä viimeisiä auringonsäteitä myöden.

  HUKKANELIÖT MUUTTUIVAT KESÄPARATIISIKSI

  Ajatella, että pihamme lämpimin paikka on kaikki nämä vuodet ollut lähinnä rikkaruohojen kasvatusalusta. 😀 Vaikka itse monesti olenkin se ”mullekaikkihetinyt” – tyyppi, niin tämä projekti ainakin on saanut muhia mielessä useamman vuoden ja ehkäpä juuri siksi olenkin niin tyytyväinen lopputulokseen. Olen aika varma, että 10 vuotta sitten emme olisi tajunneet hankkia terassille paljua, saatika tehdä tästä riittävän isoa.

  Kevättalvella aloitin sisustuksen suunnittelun. Hahmottelin ja pohdin sopivan kokoisia kalusteita piirtämällä lumeen niiden muotoja.

  Ruokapöytä oli se, josta lähdin liikkeelle ja kaikki muu lähti sitten kasaantumaan sen ympärille. Halusin, että ruokapöytä on riittävän iso ja itse asiassa ensin mietinkin tämän samaisen Kopervik 100 x 215 cm pöydän tilalle kahta saman sarjan 160 cm pitkää pöytää peräkkäin, mutta siitä olisi tullut turhan pitkä.  Mahtuuhan tähänkin malliin tuoleja ympärille paljon ja tarvittaessa päätyihin voi vielä nostaa nyt laskutilana / sivupenkkeinä terassimme ylätasanteella olevat penkit.

  Lue myös: Vanha lautaseinä on tunnelmaltaan mieletön


  Ai että mä rakastan kesää ja ennen kaikkea huoltovapaita pihakalusteita! Tässä vielä koonti tuotteista ja suorat linkit Jyskin verkkosivuille:

  Oddesund sohvakalusto
  Kopervik ruokapöytä
  Sandved tuolit + Varming pehmusteet
  Orten parvekepöytä
  Saunte penkit laskutilana, sivupenkkeinä ja tarvittaessa helpot nostaa ruokapöydän päätyihin lisä istumatilaksi, jos ruokailijoita on enemmän. (valitettavasti myyty loppuun)

  Vähän vielä mietitään millaisia aurinkosuojia laitetaan ja kesäkeittiö on rakenteilla, mutta muuten täällä aletaan olla valmiita kesään. Nyt vain toivotaan, että kelit suosii!

  Sarianna

  Vastaa