• You are currently viewing Nyt nautitaan auringosta!

  Nyt nautitaan auringosta!

  Viikonloppuna saatiin jo hyvä kesäfiilis päälle, kun päästiin kunnolla nauttimaan auringosta.
  kaupallinen yhteistyö: Dermosil

  AURINGOSTA ENERGIAA

  D-vitamiini, valo ja lämpö yhdessä vaikuttavat mielialaan ja vireyteen pitkäksi aikaa. Heti kun aurinko alkaa lämmittämään, tuntuu kuin heräisin jostain pitkästa talviunesta. 😀 Energiatasot kasvaa huomaamatta ja tekisi hirveästi mieli tulla ja mennä, fiilistellä kesää ja lämpimiä iltoja. Nuorempana en hirveästi miettinyt aurinkorasvan käyttöä, sillä en pala herkästi ja ajattelin aurinkorasvan estävän ruskettumisen… Mitä tasaisemman ja kestävämmän päivetyksen haluaa, sitä huolellisemmin iho kuitenkin kannattaa suojata, sillä palanut iho kesii ja ruskettuu epätasaisesti. Tiesitkö muuten, että aurinko on myös yksi ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen voimakkaimmin vaikuttavista tekijöistä.

  Kurkkaa myös kuvat kaukomailta ja palmupuista: Helteet toivat sen taas

  Sun protection body lotion suojaa ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Kevyt voide imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa tahmeaksi. Erittäin vedenkestävä, sopii erinomaisesti rannalle, ulkoiluun ja kesäurheiluun. Hajustamaton ja vegaaninen.

   

  Wilfdlower Käsisaippua ja Suihkugeeli pesevät ihon puhtaaksi hellävaraisen tehokkaasti. Tuotteet sisältävät antioksidanttista ruiskukkauutetta, joka suojaa ihoa ja auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa samalla, kun antioksidanttinen kamomillauute rauhoittaa ihoa. Vegaanisia.
  Wildflower Deo Roll-On antiperspirantti pitää kainalot kuivana koko päivän samalla, kun tuotteen koostumus pitää huolta kainaloiden ihosta After Sun Vartalovoide puolestaan hoitaa ihoa auringossa vietetyn päivän jälkeen. Vegaanisia tuotteita.

  VANHAT AURINKOVOITEET ROSKIIN

  Aurinkovoiteen sanotaan säilyvän noin vuoden verran. Pakko tunnustaa, että tätä asiaa en ole noudattanut vaikka pitäisi, mutta nyt keväällä kylppärin kaappeja siivotessa heitin kaikki vanhat aurinkosuojatuotteet menemään. Meidän perheessä käytetään paljon Dermosilin tuotteita muutenkin niin samalla kun tein sen meidän normaalin tilauksen, johon kuuluu muun muaassa koko perheen shampoot ja hoitoaineet, klikkasin ostoskoriin myös heidän aurinkosuojatuotteita. Ihan kohta pojilla alkaa kesäloma ja tullaan varmasti viettämään paljon aikaa altaassa ja terassilla auringosta nauttien.

  Levitä voidetta iholle noin puoli tuntia ennen auringonottoa ja lisää sitä säännöllisin väliajoin – parin tunnin välein sekä aina uimisen ja kuivaamisen jälkeen. Hikoilukin poistaa voidetta iholta.

  Käytä voidetta riittävästi, aikuisen koko kropalle parin ruokalusikallisen verran.

  Suojaa myös korvat, huulet ja päänahka vartalon ja kasvojen lisäksi.

  Vastaa