• Mites ne hääjärjestelyt?

  Toukokuun loppua mennään, hääjärjestelyt käynnissä ja kesken. Nyt olis (laskurin mukaan) 73 päivää H-hetkeen.

  Hääjärjestelyt

  Hyvällä mallilla ollaan! Vai ollaanko?

  Suurimmat asiat (bändi,mekko,pitopalvelu yms..) järjestin häihin jo hyvissä ajoin, oikeastaan jo viime kesänä. Ja siihen tuudittauduinkin, että hommahan on hanskassa. Pientä koristelua ja oltais valmiita. No, ei se nyt kuitenkaan ihan ole. En edes tajunnut kuinka paljon kaikkea hoidettavaa ja tehtävää vielä on!

  Hääkutsut saatiin vihdoin tehtyä ja lähetettyä. Ei se ollutkaan niin helppoa saati nopeaa, taiteilla korttien ja sinettien kanssa. Mutta tuli sekin nyt opeteltua. Ja tuli kyllä paljon kalliimmaksi tehdä itse ja tilata tarvikkeet, kuin olisi valmiit teettänyt. Mutta ainakin näkee että itse tehty, ja vaivaa nähty.

  Hääjärjestelyt

  Mitä on hoidettu?

  Hääjärjestelyt on nyt siinä mallissa, että on pitopalvelun kanssa menu hiottu, bändi tavattu ja häätanssi-biisi valittu. Muutenkin bändin kanssa katsottiin biisilistaa, ja hyvältä vaikuttaa! Tulee hyvät bileet. Bändi lopettelee about puolen yön aikaan, jonka jälkeen soi soittolista. Myös se lista alkaa olla tehtynä.
  Kaasojen kanssa (ja vähän miehenkin) katsottu aikataulua ja mietitty ohjelmaa hääpäivälle. Runko hääpäivälle on kunnossa, ja ohjelmanumerot kutakuinkin myös. Istumajärjestys on myös mietitty, oli siinäkin pohtimista. Osan koristeista vuokraan juhlapaikalta, osaa ollaan kaason kanssa kärkytty facen hääkirppis palstoilta.
  Ja vitsi mitä hommaa se on! Saa olla todella nopea, että saa mitä haluaa. Samantien on monta jonossa ostamassa samoja tavaroita.

  Iltapala on päätetty ja tienvarsikyltit hommattu. Nyt on myös päätetty kumpi häämekko otetaan käyttöön.

  Häämekko
  Tämä ihana mekko jää nyt mulla käyttämättä, ja menee myyntiin. Rakastuin tohon pitsiin ja vyöhön!

  Ja hoitamatta

  Hääauto on päättämättä, ja siihen koristeet. Saa nähdä päästäänkö tästä kuinka yhteisymmärrykseen. Kukat on varattu, täytyisi käydä nyt kesän aikana kukkakaupassa vielä sopimassa tarkemmin, että millainen mun kimppuni sitten on. Pöytiin täytyy vielä askarrella kaikennäköistä härpäkettä, ja tienvarsikyltit maalata.  Ja juomat pitäisi tilata asap! Ja jestas kuinka paljon alkoholiin meneekään rahaa. Pitopalvelun jälkeen toiseksi suurin rahan meno.
  On täytynyt myös maistella viinejä jotta tietää mitä tarjota. Rankkaa tämä naimisiin meno. On muuten hankala arvioida, kuka juo kaljaa, kuka siideriä ja kuinka paljon!

  Kengät täytyis myös pian hankkia, jotta niillä ehtii opetella käveleenkin. En ikinä käytä korkokenkiä, mutta nyt täytyis ainakin jonkun verran olla korkoa. Illaksi luultavasti tulee varalle jotkin balleriinat tai tennarit. Myös korut on vielä hankkimatta!

  Ensi viikolla on onneksi taas kaasojen kanssa suunnittelu- ja askartelu ilta tiedossa. Saa asioita taas vähän eteenpäin! Kyllä ne hääjärjestelyt tästä etenee.

  Vastaa