• You are currently viewing Kesälomarahat meni porealtaaseen HUPS

  Kesälomarahat meni porealtaaseen HUPS

  Valitettavaa mutta totta, tänä kesänä taitaa isommat reissut jäädä meidän perheellä väliin. Syitä on useampia, yksi on se, että mun kesälomarahat meni porealtaaseen.

  Toinen on se, että en pysty nyhtämään itselleni lomaa kesällä kuin hikiset pari viikkoa. Yrittäjänä se on hyvä ja huono asia. Hyvä, että on töitä, mutta pidempi lomakin kelpaisi.

  Porealtaasta olen paljon saanut kyselyitä, että mistä ja miten?  Voisin tehdä pian (kunhan terassi sen ympärille valmistuu) jonkinlaisen vinkkilistan kuvineen, että mitä kaikkea porealtaan hankinnassa kannattaa ottaa huomioon. Tässä on monia juttuja jo oivaltanut.

  Sen verran paljastan jo nyt, että poreallas on ollut heittämällä vuosiin paras hankinta meidän perheelle. Allas ehti olemaan meillä päivän, kun vesikammoinen Ollie oppi sukeltamaan. Se oli paras asia mitä allas toi tullessaan. Toinen on yhdessä vietetty aika. Ennen istuimme illalla naama kiinni telkkarissa tai puhelimilla, nyt istumme poreissa.

  Mitä sitten kesällä?

  Ei me kuitenkaan kotonakaan kökitä koko kesää.

  Mulla on työkeikkaa enemmän kuin ikinä. Meillä on Poikien Äideillä Perhesuunistusta Vantaalla, Jyväskylässä, Seinäjoella ja Espoossa (Tervetuloa mukaan ilmaiseen suunnistukseen). Lisäksi lähden äidin ja isäpuolen luokse Kaskisiin ja Oliverin futisturnaukseen Kokkolaan. Turussa tulee käytyä palavereissa Sariannan kanssa varmasti useampaan kertaan ja Lohjallekin menen aivan varmasti Asuntomessuille. Ystävällä on häät Hangossa heinäkuussa ja loppukesästä suuntaan omien sisarusteni kanssa Rovaniemelle. Mökillä Kangasniemellä käydään varmasti. Että onhan tässä reissaamista luvassa.

  poreallas

  Ei ulkomaille, mutta omaan porealtaaseen

  Meillä oli syksyllä odottamassa myös Espanjan matka, mutta sen nyt joutuu valitettavasti varmasti taas siirtämään eteenpäin, ehkä ensi kevääseen. Espanjaan meidän piti lähteä oman perheen kesken.

  Yksi sisarusten reissu jäi myös tekemättä Koronan takia, pitää toivoa, että se toteutuisi sitten kun matkustaa taas voi.

  Mun on pakko myöntää, että vaikka kotimaanmatkailu on ihan kivaa, niin mikään ei voita sitä fiilistä kun istut palmujen alla hiekkarannalla ja siemailet drinkkiä. Ehkä vielä joskus… tämä kesä menee kuitenkin drinkki kädessä poreissa, kotimaisten puiden katveessa.

  Mitäs muiden kesään on luvassa? Lähdettekö reissuun jonnekin ja jos kyllä, niin minne?

   

  Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

   

  Henkilön Poikien Äiti -Jonna (@poikienaitiblogi) jakama julkaisu

  Vastaa