• You are currently viewing Onko tyylini muuttunut äitiyden myötä?

  Onko tyylini muuttunut äitiyden myötä?

  sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä. Mekko minun päällä on yhtä harvinaista kuin juhannukseen osuva helle. 😀 Onko tyylini muuttunut äitiyden myötä? Jo lapsena olin se shortsityttö ja oikeastaan koko aikuisuudenkin olen kokenut, että housut / shortsit on helpompi valinta. Ihailen kyllä aina kaikkien muiden kesämekkoja ja rohkeitakin tyylejä, mutta jotenkin omassa pukeutumisessa olen niitä vieroksunut ja melkein aina vedän ylleni treenitrikoot ja jonkun mukavan hupparin. 😀

  VIIMEISEN VUODEN AIKANA VAATEKAAPPIINI ON KUITENKIN LÖYTÄNYT TIENSÄ USEAMPI MEKKO! MITÄ IHMETTÄ, ONKO TYYLINI MUUTTUMASSA?

  Mietin pitkään mistä tämä muutos kumpuaa? Onko tyylini muuttumassa siksi, että lähestyn uhkaavasti 40 vuoden ikää? Vai kenties alan vaihto, korona, lasten kanssa ei enää vaipparumbaa ja konttailua..? En tiedä, mutta yllättävän mukavilta ne muutamat mekot ovat hulmuvine helmoineen nyt lämpimillä keleillä tuntuneet. Yksi ihan lemppari nettivaatekauppa erityisesti mekkoja ajatellen onkin *Bubbleroom Sivustolla on yli 350 tuotemerkkiä ja uutuuksia saapuu päivittäin.

  Just nyt saat jopa 30% alennusta *Bubbleroomin valituista kesän suosikkituotteista! 


  Mekoista pääsemmekin sujuvasti pohtimaan kenkiä. Omistan muutamat korkkarit, mutta niitäkin jaloissani näkee vain erittäin spesiaali päivinä. Viimeksi taisin käyttää korkkareita 2020 elokuussa mieheni syntymäpäivillä. 😀 Nykyään onneksi muotikin suosii maihareita ja tennareita yhdisteltävän mekkojen kanssa, joten ehkä siitäkin syystä minulla on nyt saumaa harjoitella helmoihin pukeutumista.

  *kukkamekko
  *vihreä mekko

  Lue myös: Uuden edessä

  Vastaa