• Babyshowerit!

  Järjestettiin tällä viikolla ystävälleni yllätyksenä babyshowerit, josta intouduinkin muistelemaan omia babyshowereitani, josta onkin reilu vuosi aikaa.

  Tuskin mulle mitään järjestetään

  Muistan ajatelleeni jossain kohtaa raskautta, että mulle tuskin mitään järjestetään, ja se on kyllä ihan ok. Ajatus tuli siitä kun mulla on kaverit niin eri piireistä, että ajattelin automaattisesti ettei he löydä yhteyttä toisiinsa tai hokaisi sellaisia pitää. Enkä ajatellutkaan koko juhlia tätä enempää ollenkaan. Babyshowerit

  Tulikin yllätys!

  Muistan kun olin menossa äidilleni sovitusti tammikuisena arki-iltana. Sinne oli myös tulossa kiinteistönvälittäjä-ystäväni, koska äiti oli laittamassa asuntoaan myyntiin. Olin jo jäänyt pois töistä ja olin oikeastaan muuten meikannut joka päivä. Paitsi juuri tänä päivänä. Olin tainnut sopia meneväni sinne klo 17, ja kun aloin tekeä lähtöä jo puoli viiden aikaan muistan kuinka mies vitkutteli mun lähtöä. Ihmettelinkin, että miten hän nyt onkin noin läheisyydenkipeä, yleensä se olen minä. Kyllä hän sitten lopulta mut päästi lähtemään. Muistan laittaneeni viestin miehelle kun pääsin äitini pihaan, että noni. Nyt se mun ystävä on jo täällä!

  Vähän ihmettelin kun sisällä oli ihan pimeetä. Miksei ne nyt valoja käytä, onko sähköt mennyt?

  Babyshowerit

  No sisälle päästyäni siellä olikin joukko mun ystäviä ilmapallojen kanssa vastassa! Ja tää oli todellakin yllätys. En arvannut YHTÄÄN MITÄÄN. Olin todella häkeltynyt.

  Arvuutteluja ja herkkuja

  Pöytä oli täynnä kaikkia herkkuja! Oli suolaista ja makeaa. Ja tietysti mun lemppari täytekakkua, kinuski päällynen ja vaniljakastiketta välissä. Nam!
  Myös näin suklaahirmuna oli tietysti sitäkin ajateltu, ja vaippoihin sulatettu eri suklaita joita piti sitten maistamalla arvata, että mitä suklaata missäkin oli.

  Jokainen oli tuonut itsestään vauvakuvan ja arvuuteltiin, että kuka on kukakin. Lisäksi jokainen sai tehdä vauvalle lapun, jossa arveltiin painoa&pituutta sekä syntymäpäivää.
  Lisäksi saivat toivoa mitä lapsi perisi minulta, mitä isältään. Äitini ja miehen äiti laittoi kumpikin täysin samat! Että vauva perisi minulta päättäväisyyden ja mieheltä rauhallisuuden. Taitavat tuntea meidät.

  Kukaan ei arvannut syntymäaikaa oikein, se tosin osaltaan voi johtua siitä kun synnytys käynnistettiin kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa.

  Muistan olleeni koko illan ihan hämmästynyt ja hämilläni. En vaan voinut käsittää koko yllätystä, ja kuinka nämä babyshowerit oli järjestetty vain minua varten. Ja myös muutaman kerran kirosin, että just TÄN päivän sit päätit olla meikkaamatta ja harjaamatta hiuksia.

  Vastaa