• You are currently viewing Lomalle lompsis -juhlien valmistelua ja mökkeilyä

  Lomalle lompsis -juhlien valmistelua ja mökkeilyä

  Lomalle lompsis, sanoi tämä äiti ja heitti läppärin nurkkaan viikoksi.

  Kuten oon Instagramin puolella jo toistellutkin, niin oon NIIN loman tarpeessa. Erityisesti someloman. Ihanan ja monipuolisen työni kääntöpuolena on someähky, mikä tulee aina silloin tällöin.

  Silti vaikka olisi super onnellinen, että saa olla poissa somesta hetken, niin mun pitää mennä fyysisesti johonkin täältä kotoa, jotta tietokoneet ei houkuta mua liikaa… ”no katon nyt ton yhden sähköpostin” tai ” jos mä nyt yhden stooryn teen”. Sellainen loma ei tarjoa mun aivoille sitä taukoa, mitä ne nyt tarvitsee.

  Joten me mennään mökille, mennään vesipuistoon ja mennään viettämään Helsinkipäivää. Kun ollaan kotona, niin ollaan vesisotaa, siivotaan ja lillutaan porealtaassa. Käydään koiran kanssa pitkillä lenkeillä, jatketaan Hobitti-kirjaa ja pelataan futista kentällä. Kunhan en pysähdy kotona liikaa…silloin kaivan tietokoneen tai vähintään puhelimen esiin ja sit se on taas menoa.

  Esikoisen rippijuhlat heinäkuussa

  Meillä on täällä onneksi paljon hommaa muutenkin, kun esikoisen Ossianin ripari on heinäkuussa. Juuri tuli tieto, että vain 5 läheistä pääsee kirkkoon rippijuhlaa katsomaan, se kyllä harmittaa tosi paljon. Mutta minkäs teet? Kotona pidetään kyllä ihan normaalit puutarhajuhlat. Ihanaa nähdä sukulaisia ja ystäviä pitkästä aikaa.

  Juhlaa riittää muutenkin, on ystävän häät, synttäreitä, illanviettoja ja vaikka ja mitä.

   

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Jonna-Emilia (@poikienaitiblogi)

  Antoisaa kesää kaikkille

  Siitäkin huomaa, että on loman tarpeessa, kun on väsynyt koko ajan. Pitää siis lomalla muistaa myös nukkua.

  En ole ehkä fyysisesti rasittunut, mutta henkisesti kyllä ja se tuntuu fyysisenä rasituksena. Ei varmasti auta asiaa, että on tämän työn lisäksi nuo koulujutut hoidettavana, mutta päätin pitää myös niistä tämän tulevan lomaviikkoni taukoa.

  Kesä on ihanaa aikaa lasten kanssa ja uskon, että mäkin voin antaa itsestäni lapsille ihan erilailla kuin työviikkoina. Nyt oikeesti ehdin katsomaan. kun joku pojista on tehnyt hienon piirrustuksen tai ehdin auttamaan, kun joku pojista leipoo mokkapaloja. Ehdin nappamaan syliin ja kutittamaan. Aivan ihanaa!!!!!!

  KESÄ!!!!!!

   

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Jonna-Emilia (@poikienaitiblogi)

  Vastaa