• You are currently viewing Niskakeinu vuoden käytössä: päänsäryt pois pysyvästi

  Niskakeinu vuoden käytössä: päänsäryt pois pysyvästi

  Niskakeinulla päänsäryt pois. Kaupallinen yhteistyö: Kipukauppa

  Oon nyt käyttänyt kohta vuoden niskakeinua säännöllisen epäsäännöllisesti ja oon tosi iloinen siitä, että olen jaksanut sitä näin ahkerasti käyttää. Sain niskakeinun käyttööni vähän vajaa vuosi sitten Kipukaupan yhteistyönä ja kirjoitin ensimmäisistä kokemuksista blogiinikin. Niskakeinun käyttö ei onneksi jäänyt siihen, vaan se on mulla olohuoneen arkussa ja sieltä sen nappaan aina käyttöön tarvittaessa. Muistan käyttää sitä kuitenkin useita kertoja viikossa.

  Käytän niskakenua erityisesti sellaisilla viikoilla kun olen tehnyt paljon päätetyötä. Illalla ennen nukkumaan menoa laitan rauhalliksen musiikin soimaan ja rentudun hetken (5-10min) niskakenussa päätä rentouttaen. Nyt kun meillä on poreallas käytössä, niin niskakeinu heti porealtaaassa lämmittelyn jälkeen on täydellistä. Sama homma toimisi esimerkiksi saunan jälkeen. Kun olo on raukea, nivelet ja lihakset lämpöiset, niin on erityisen miellyttävää rentouttaa niskaa vielä hetki ennen nukkumaan menoa.

  niskakeinu

  Mikä on niskakeinu?

  Niille tiedoksi, jotka eivät vielä tiedä, niin niskakeinu on lukuisten ammattilaisten ylistämä uusi innovaatio, jolla voi helposti kiinnittää mihin tahansa oveen ja aloittaa niskakipujen lievittämisen rentoutumalla.

  Pää asetetaan mukavasti keinun pehmusteelle, ja niskaan haetaan sopiva venytyksen tunne. Niskakeinu käyttää hyväkseen niskanikamien traktiota rentouttaakseen sekä venyttääkseen lihaksistoa. Tämän prosessin avulla niskan ongelma-alueet saavat liikkuvuutta, tehostetun aineenvaihdunnan sekä kivunlievityksen.

  Niskakeinussa kivaa on se, että sen saa pieneen tilaan ja sitä voi kantaa mukana reissuillakin. Kotona sitä voi säilyttää pienessä tilassa ja ottaa käyttöön tarvittaessa. Mun niskakeinua on kokeillut perheen lapset ja aikuiset ja vieraatkin. Osa saa heti tuntuman ja rentoutuksen niskalle, osa on tarvinnut vähän tunnustelua pidempään. Mutta kun niskakeinuun ”pääsee sisään” niin siitä ei enää halua luopua.

  Jatkuvat päänsäryt historiaan

  Se asia, mistä haluan tässä nyt itse niskakeinua erityisesti ylistää on poistuneet päänsäryt. Mulla oli ennen aika usein iltaisin pää kipeänä, johtuen varmasti monesta eri asiasta. Ehkä päätetyöstä ja huonosta työskentely asennosta, ehkä vääränlaisesta tyynystä tai sitten jostain muusta. Yhtä kaikki, nyt kun oon niskakeinussa niskojani rentouttanut, niin noi ikävät päänsäryt jäivät unoholaan. Olen aivan varma, että apu tuli niskakeinusta, koska en keksi mitään muuta säännöllistä eroa elintavoissani.

  Niskakeinua voi käyttää useita kertoja päivässä ja jos mulla on menossa erityisen stressaava ajanjakso, paljon töitä ja vauhtia, niin silloin olen ottanut niskakeinun tarkoitukella käyttöön useammin. Ja voin käsi sydämellä suositella niskakeinua kaikille muillekin, jotka kärsivät niska-hartia- tai pää-kivuista ja kaipaavat rentouttavaa hoitoa kyseisille alueille.

  Katsokaa tätä tarjousta:

  Nyt kun tilaat niskakeinun, niin saat takuun, että pääset eroon Niska/hartiakivuista 30 Päivässä. Jos et pääse, niin ET maksa. Eli voit kokeilla 30 päivää ilmaiseksi.

  Kokeile

   

  Vastaa