• You are currently viewing Parhaimmat alekoodit kesään, ole hyvä.

  Parhaimmat alekoodit kesään, ole hyvä.

  sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.
  Alekoodit ilahduttaa aina ja kaikki säästö on niin sanotusti kotiinpäin. 🙂 Tein joulun alla vastaavanlaisen alekoodi koosteen ja nyt on aika tehdä tämä uusiksi. Toivottavasti alekoodit ilahduttaa ja löydät itsellesi jotain kivaa. 🙂

  *BUBBLEROOM

  kaikki mitä tarvitset arkeen ja juhlaan. Bubbleroom on yksi mun ihan lemppari verkkokauppa, sillä siellä on laaja valikoima ja nopeat toimitukset. Nyt saat koko heinä – ja elokuun -10% koodilla PESOLA. Alekoodi toimii myös jo alennettuihin tuotteisiin! Ostoksille *tästä.

  *IDEAL OF SWEDEN

  on verkkokauppa, jonka valikoimasta löytyy aina ne trendikkäimmät ja tyylikkäimmät suojakuoret, puhelimen kuoret, suojakotelot ja kotelot kaikkiin suosituimpiin puhelinmalleihin. Tyylikkäitä ja käytännöllisiä tuotteita ja mikä parasta, kestää hyvin käytössä! Hyödynnä alekoodi BBCFNLPN ja tilaa tuotteita -15% alennuksella koko kesän ajan. (alekoodi toimii 3. syyskuuta asti) Ostoksille *tästä.


  *LYKO

  on hiusten- ja kauneudenhoitoalaan erikoistunut verkkokauppa. Olen itse tilannut sieltä tuotteita monet kerrat. Sieltä löytyy ihan kaikki mitä tarviit hiusten, kauneuden – ja ihonhoitoon. Meikit, tuoksut, hiustenpidennykset, ammattimaiset tuotteet hiusten kihartamiseen ja paljon myös tuotteita miehille ihonhoidosta partakoneisiin. Alekoodilla SARIANNAPESOLA20 voit tilata tuotteita -20% alennuksella, mutta vain 9. heinäkuuta asti! Ostoksille *tästä.

  Löydät minut myös instagramista @sariannapesola


  *JUNKYARD

  on katumuotiin ja urheilumerkkeihin erikoistunut verkkokauppa. Oen tilannut sieltä monet kerrat vaatteita myös lapsille. Alekoodilla SARIANNA20 voit tilata normaalihintaiset tuotteet koko heinäkuun ajan hyvällä -20% alennuksella! Ps. Juuri nyt meneillään hurjat kesäalet, tuotteita jopa -70% alennuksessa!!! Ostoksille *tästä.

  Toivottavasti alekoodit ilahduttaa. Ihanaa ja helteistä heinäkuun jatkoa.
  – Sarianna

  Vastaa