• You are currently viewing Edullinen remontointi

  Edullinen remontointi

  Kaupallinen yhteistyö: Rakennusoutlet

  Edullinen remontointi – mahdotonta? No ei ole!

  Etätyö tuntuu olevan päivän sana. Itse olen tosin tehnyt töitä pääasiassa kotoa käsin jo useamman vuoden, jonka vuoksi uskaltaisin sanoa työpistettäni vähintäänkin puutteelliseksi. Tai sitten nälkä kasvaa syödessä?

  Aloittaessani kirjoittamisen vuosia sitten, ensimmäinen työpisteeni oli keittiön ruokapöydän ääressä. Sitten mahdutin pienen, metrin levyisen Ikean työpöydän makuuhuoneeseen. Olin onneni kukkuloilla. Pöytä kävi nopeasti pieneksi, ostin hieman isomman. Seuraavaksi siirsimme suuren parivuoteemme kiinni seinään jotta saimme mahdutettua suuren, kolmimetrisen työpöydän makuuhuoneeseen. Jälleen, olin onneni kukkuloilla. Siihen mahtuivat sekä minun että mieheni kone että tulostin.

  Kummasti tyytymättömyys nosti kuitenkin päätään jo parisen vuotta sitten.

  Ensisijainen syy on se, että pöytätilaa on edelleen liian vähän. Minä tarvitsen kaksi näyttöä sekä tilaa muille materiaaleille, mies saman verran. Samalla viivalla on kuitenkin se fakta, että työpiste makuuhuoneessa ei ole erityisen mukava. Olisi kiva päästä irti koneista edes yön ajaksi.

  Talomme 120 asuinneliötä olivat kuitenkin tiiviissä käytössä. Talomme yhteydessä oli kuitenkin autotalli – jossa automme ei tosin koskaan ole ollut, vaan se on ollut verstas-/varastokäytössä. Mallailimme sen neljäätoista neliöitä ja totesimme niiden riittävän hienosti kunnon työhuoneeseen, mutta samalla käsitimme vastaavan remontin kustantavan pitkän pennin.

  Lähtötilanne ei ollut kovinkaan mairitteleva…

  Mieleen juolahti eräs myymälä josta olemme loistavan asiakaspalvelun lisäksi hankkineet aiempaan remonttiin laadukkaita tarvikkeita – maltillisin hinnoin. Edullinen remontointi on kuin onkin siis mahdollista.

  Ikionnellisena pääsinkin toteuttamaan tämän projektin rakennusvaihetta yhteistyössä Rakennusoutletin kanssa. Rakennusoutlet kauppaa ylijäämä- ja poistoeriä todella maltillisin hinnoin.

  Heidän toimipisteensä sijaitsevat Vantaalla sekä Ylöjärvellä, joiden lisäksi käytössä on Rakennusoutletin verkkokauppa. Mielestäni jokaisen rakentajan olisi järkevää aloittaa ostoksensa täältä, olipa sitten alan ammattilainen, oman kodin rakentaja tai pienen pintaremontin tekijä. Valikoima on aivan mieletön: rakennusmateriaaleista rakennustarvikkeisiin, unohtamatta piha- ja maanrakennusta. Heidän saitillaan tuotteet on jaettu selkeästi kategorioihin, joka tekee shoppailusta simppeliä ja mukavaa.

  Nyt olemme edenneet tähän pisteeseen: työhuone on saanut siis ylleen rungon, eristeet, uudet levyt sekä oven josta pääsee olohuoneeseen.

  En voi liiaksi korostaa myöskään heidän panostaan ylijäämämateriaalien kierrätysmyyntiin. Vaikka alan yritykset pyrkivätkin minimoimaan ylijäämän määrän, nollaan on mahdotonta päästä. Rakennusoutletin kautta nämäkin materiaalit päätyvät käyttöön, joka on ympäristön kannalta mieletön juttu. Näin vastuullisia toimijoita tarvittaisiin alalle lisää.

  Odotan niin innoissani että pääsen esittelemään teille valmista lopputulosta – josta tulee upea. Itse arvostan näinä päivinä erityisen paljon Rakennusoutletin asiantuntevaa ja välitöntä asiakaspalvelua, josta olemme nyt saaneet nauttia jo toistamiseen.

   

   

   

  .

   

  Vastaa