• You are currently viewing Monikäyttöiset ja kestävät huonekalut

  Monikäyttöiset ja kestävät huonekalut

  Monikäyttöiset ja kestävät huonekalut – yhteistyössä Kalustekaverit ja Hiipakka

  Kun pitkään haaveiltu autotallista työhuoneeeksi-projekti alkoi loputtoman harkintavaiheen jälkeen vihdoin etenemään, to do-listalle nostettiin tietenkin myös uusien huonekalujen hankkiminen.

  Työhuoneen kohdalla tämä tarkoitti kaunista ja kunnollista säilytystilaa kaappien muodossa, sekä jonkinlaisia avohyllyjä. Näillä spekseillä lähdimme siis hakemaan tuotteita, mutta muitakin vaatimuksia oli.

  Halusimme aikaa eri tilanteisiin ja käyttötapoihin sopivat tuotteet, monikäyttöiset ja kestävät huonekalut. Tarkoituksenamme ei (toivottavasti koskaan) ole muuttaa, mutta joskus tulevaisuudessa saatamme muuttaa huonejärjestystä, jolloin olisi ideaalia että huonekalut käyvät muihinkin tiloihin kuin työhuoneeseen.

  Kun päädyimme tekemään yhteistyötä verkkokauppa Kalustekavereiden sekä huonekaluvalmistaja Hiipakan kanssa, ongelmaksi muodostui enemmänkin valinnan vaikeus. Olisin voinut sisustaa puolet kodistamme uudelleen

  Lopulta laajasta valikoimasta nousi kuitenkin kaksi tuotetta ylitse muiden: Hiipakan Niklas-vitriini sekä Dayn seinähyllyt. Diggasin hirveästi Kalustekavereiden selkeistä tuotekuvista ja simppeleistä sivustoista: tuotteiden etsiminen ja tuotteiden lisävalintojen tekeminen (väri, kansi, jalat yms.) oli vaivatonta.

  Niklas-vitriinistä valitsimme tammenväriset, etsatuilla lasiovilla ja mustalla kannella varustetut kaapit. Jämäkästä mfc-kalustelevystä valmistettu, 193 senttiä korkea ja miltei puoli metriä syvä kaappi oli ihan täydellinen meidän tarkoitukseen. Etsatut lasiovet antavat kivasti anteeksi myös tällaiselle boheemille perheenäidille, joka ei aina jaksa pitää kaappejaan tip top-kunnossa.

  Meillä kaappi tulee olemaan pitkälti työhuoneen tavaroiden käytössä, mutta mielestäni se sopisi upeasti myös vaatekaapiksi. Alaosan vaatteisiin sujahtaisi esimerkiksi alusvaatteita ja sukkia, kun taas tilavat hyllyt vetäisivät sisäänsä melkoisen määrän vaatteita.

  Seinähyllyiksi halusimme sirot ja käytännölliset hyllyt, joihin Day:n seinähyllyt kolmella hyllylevyllä olivat juuri optimaaliset. Puisia hyllyjä kehystävä musta metalli tuo hyllyihin kivasti särmää, mutta avomalli jättää tilaa ihanan avaraksi. Mielestäni hyllyt sopisivat upeasti oikeastaan mihin tahansa huoneeseen: keittiössä hylly olisi upea maustehylly ja lastenhuoneessa se olisi toimiva kirjahylly.

  Pian pääsen jakamaan näistä käyttökokemuksia!

  Vastaa