• Ensi viikolla naimisiin!

  Huh. Me mennään ensi viikolla naimisiin! Justhan siihen oli yli 80 päivää, ja nyt KAHDEKSAN!

  Naimisiin

  Loppu silausta vaille valmis

  Nyt on hyvin homma hanskassa (no ehkä tässä kohtaa pitää jo ollakin..) ens viikolla pieniä ostoksia mm. kerttis lautasia ja alkoholittomia juomia. Perjantaina päästään koristeleen juhlapaikka, ja sit viimeistään huomaa jos jotain puuttuu. Tai sit itse häissä sen huomaa.

  Autoon täytyis myös vielä päättää ja hommata/tehdä koristeet. Hääautostakin on ollut kovasti keskustelua, meillä miehen kanssa vähän eri näkemykset, mihin mahdun mekkoni kanssa ahtautumaan.

  Mulla on kaasot niin ihanasti ollu mukana, ettei mulla oo tässä hätäpäivää! Odotan jo innolla hääaamua, ja kun päästään tyttöjen kanssa laittautumaan ja nauttimaan kuohuvasta.

  Epävakautta

  Epävakautta tuntuu olevan niin sään- kuin koronan suhteen. Ja kuinka hyvältä jo alkukesä näytti! Koronaluvut oli vähäisiä, ja festareitakin jo pidetään. Nyt puhutaan taas uusista rajoituksista, ja tartunnat on taas korkealla. Meillä onneksi suunniteltu suht pienet häät jo alunperin (aikuisia n. 50) joten meihin tuskin rajoitukset vaikuttaa.

  Säätä oon päivittänyt nyt päivittäin ja totesinkin kaasoille, että se vaihtuu yhtä nopeesti kun morsiamen mieliala! Eilen aamulla näytti pelkkää kaatosadetta koko päivälle, illalla näytti pelkkää aurinkoa. Saa nähdä, millainen sää sitten todellisuudessa hääpäivänä on. Tietysti sormet ristiin, että ainakaan koko päivää ei vettä sataisi. Vaikka eihän sillekään mitään sitten voi. Ja jostain luin, että sade hääpäivänä tietää onnea. Otetaan se sitten niin.

  Itse jännitystä ei ole vielä tullut, en vaan malttaisi enää odottaa! Toki katsotaan tilannetta uudestaan ens viikolla, tuskin kovin viilipytty silloin olen. Ja häitä edeltävänä yönä ei varmasti tarvitse nukkua. Eiköhän se ressi sieltä löydy tännekin.

  Unelma käy toteen

  Mutta hurjaa! Ens viikolla unelma käy toteen. Me mennään naimisiin! Saan mun parhaasta ystävästä aviomiehen. Tätä on viimekesästä asti suunniteltu, ja nyt se alkaa ihan oikeesti olla käsillä. Uskomatonta. Toki mähän oon tätä suunnitellut jo siitä asti, kun miehen kanssa tavattiin😄.

  Naimisiin

  Nyt sormet ja varpaat ristiin, että kaikki menee hyvin!

  Onko täällä muita vielä tänä kesänä naimisiin meneviä? Mitkä siellä fiilikset, jännittääkö mihin korona vielä etenee?

  Vastaa