• You are currently viewing Laadukkaat tapetit – mistä?

  Laadukkaat tapetit – mistä?

  Laadukkaat tapetit – mistä? Yhteistyössä Sandudd

  Olen vuosia sitten yrittänyt olla ”sisustuslehtisisustaja”. Koitin saada kaikkea mätsäämään, sävyttää ja hakea omaa tyyliä lehtien sivuilta. Metsään mentiin aika pitkään. Kodit jotka esiintyvät sisustuslehtien sivuilla, ovat suorastaan upeita, mutta eivät sovi meille hiukkaakaan.  Olemme todellinen Kiljusen herrasväki: me kuulumme ja näymme. Ääntä, väriä, touhua ja tohinaa riittää. Se saa näkyä myös kodissamme.

  Teimme siis tietoisen valinnan siirtyä pois beigesieluisille ihmisille suunnattujen sisustusvinkkien ääreltä. Aloimme hankkimaan kotiimme asioita jotka tuntuivat meistä hyvältä, miettimättä hiukkaakaan sitä, mätsäävätkö kuosit ja sävyt. Sen jälkeen koti on tuntunut kodilta enemmän kuin koskaan ennen – kaikki mikä tuntuu itsestä hyvältä, sopii kyllä yhteen.

  Värit saavat näkyä myös seinissä. Eteisessä kirkkaan keltaista, makuuhuoneessa monivärisiä raitoja, olohuoneessa turkoosia…

  Siispä kun lähdimme remontoimaan autotallistamme työhuonetta, halusimme seiniin väriä. Värit eivät automaattisesti aina tarkoita räikeitä ja kirkuvia värejä, vaikkei toki niissäkään vikaa. Työhuoneeseemme halusimme intensiivistä väriä, josta kuitenkin henkisi rauhallista fiilistä.

  Laadukkaat tapetit eivät ole aivan itsestään selvä asia.

  Löysimme täydellisen sävyn Sandudd-tapettitehtaan maahantuomasta mallistosta. Tapetin ostaminen verkkokaupasta saattaa tuntua arpapeliltä, ja niitä toki kannattaakin katsoa todella hyvältä näytöltä, jotta säästyy vikatikeiltä. Sanduddin sivuilla tapettien kuvat olivat poikkeuksellisen hyviä – ja kotiin saapunut paketti osoitti, että värit olivat prikulleen samanlaiset kuin kuvassa.

  Tapetointi ei varsinaisesti ole mieheni lempparihommaa. Rehellisesti, hän inhoaa sitä. Kokemuksia on huonolaatuisista, venyvistä ja repeytyvistä tapeteista. Minun ranteeni ollessa paketissa vaihtoehtoja ei vain jäänyt paljoakaan, joten mieskin joutui tapetointihommiin.

  Hyvä ystäväni kävi ensin laittamassa homman alulle, jolloin jo ihastelimme jämäkän oloista tapettia. Saman havainnon teki mieheni, joka suoritti tapetoinnin loppuun. Kirosanoilta vältyttiin kokonaan, ja sehän on tässä asianyhteydessä hänen kohdalla todella merkittävä juttu!

  Lopputulos on kertakaikkiaan mahtava, kuvat varmasti puhuvat puolestaan, ja tapetti pääsee kunnolla oikeuksiinsa kun huone on valmis. Nyt jo kuitenkin totesimme, että saimme tapetin avulla huoneeseen juuri sellaisen tunnelman kuin toivoimme. Odotan niin innoissani että pääsen esittelemään projektin seuraavia askeleita. Sanomattakin lienee selvää, että suosittelen Sanduddia todella lämpimästi.

  Tapetti on yksi suurimmista tekijöistä kodin tunnelman luomisessa ja omannäköisen kodin somistamisessa. Sanduddin valikoima on suorastaan massiivinen: valikoimasta löytyy inspiroivia ja ihastuttavia tuotteita niin hillityissä kuin värikkäämmissäkin sävyissä. Jos laadukkaat tapetit ovat hukassa, suosittelen ehdottomasti surffaamaan Sanduddin sivuille.

  Vastaa