• You are currently viewing Poster Store apuna seinien somistuksessa

  Poster Store apuna seinien somistuksessa

  Seinien somistusta – ja alekoodi! Yhteistyössä Poster Store

  Mulla on ollut piiiitkään haaveena tehdä yhteistyö liittyen seinien somistamiseen. Kuten sanottua, meidän koti on melko persoonallinen. Ei pelätä sekoittaa eri tyylejä keskenään, ja valitaan empimättä sellaiset esineet jotka miellyttävät meitä, miettimättä sen enempää matchaavatko ne keskenään. Meidän työhuoneprojektimme alkaa olla loppusuoralla, jolloin tietenkin seinien somistaminenkin tuli ajankohtaiseksi. Muualla kodissamme seiniltä löytyy pääasiassa kehystettyjä valokuvia, jaa niitä tulee toki varmasti tännekin, mutta paraatipaikalle halusimme kuitenkin nyt jotain muuta.

  Lienee turha sanoa, että yhteistyö Poster Storen kanssa oli tähän väliin täydellinen. Verkkokauppojen valtavasta maailmasta Poster Store erottuu todella kattavalla valikoimallaan sekä tuotteiden optimaalisella hintalaatusuhteella. Tuotteet on jaoteltu kategorioihin niin, että itselle mieluisa tyyli löytyy näppärästi. Itse rakastuin erityisesti Poster Storen retro- ja luontotauluihin sekä vanhoihin mustavalkokuviin. Mielettömän kauniita ja persoonallisia. Valikoimasta löytyvät puukehykset ovat piste iin päälle.

   

  Huikeina Moderni Perhe-faneina meidän ostoskoriin sujahti ”When life gives you lemonade, make lemons, life will be all like whaaat”-lauseella varustettu juliste. Lausahdushan on kyseisen tv-sarjan päähahmon elämänviisaus. Johnin ja Yokon kuva taas oli yksinkertaisesti täydellinen. Viesti, muoto, tyylittely ja haluamme koko kohtasivat.

  Ja viimeisimpään liittyen haluan muuten mainita, että Poster Storen julisteiden kokovalikoima on mieletön! Koodilla ihmemaassa50, saatte Poster Storen valikoimasta pois 50 pinnaa – koodi on voimassa viikon tästä päivästä eteenpäin (15.8), joten kipaiskaa nopsasti ostoksille

  Mielestäni nämä taulut todella kruunasivat työhuoneen, josta laittelen muuten tämän viikon aikana kokonaisuudessaan VALMIIN kuvan!

   

  Vastaa