• You are currently viewing Meille muutti robotti-imuri!

  Meille muutti robotti-imuri!

  Kaupallinen yhteistyö Robotti-imuri: iRobot

  Robotti-imuri, hitti vai huti? Tiskit, pyykit, imurointi, pölyt, ikkunoiden pesu… Lista on loputon. Yksi mun ihan ehdottomasti vastenmielisin kotityö on ikkunoiden pesu ja siksi olenkin jo muutaman vuoden ajan ulkoistanut kyseisen puuhan. Tai toisin sanoen olen viimeisimpinä vuosina saanut syntymäpäivälahjaksi ikkunoidenpesu “palvelun” ja se on kyllä ollut niin ihana lahja saada. Meistä jokaisella on varmasti ne omat inhokit ja suosikit mitä kotitöihin tulee. Vaikka pyykkiäkin saa meidän viisihenkisessä perheessä olla lähes jatkuvalla syötöllä pesemässä, niin se on kuitenkin kotityö, jota ihan mieluusti teen. Se ihan paras osuus siinä onkin se puhtaan pyykin tuoksu. <3 Tuoksuttelen niitä aina samalla kun viikkaan. 😀

  ROBOTTI-IMURI VAPAUTTAA KÄDET

  Tossa alkukesästä saatiin testiin robotti-imuri. Olin aiemmin todella skeptinen kyseisiin laitteisiin. Mietitytti paljon, olisiko siitä oikeasti jotain hyötyä, mutta pakko se on nyt myöntää, että imuri on yllättänyt minut positiivisesti. Siivousjälki on kelvollista, mutta se mikä siinä on mielestäni ihan parasta, niin on se, että samalla kun meidän “Robi” (lasten keksimä nimi) siivoaa omia polkujaan, jää meille muille kädet vapaiksi arjen muihin askareihin.

  Me ladattiin meidän molempien vanhempien puhelimiin iRobot HOME App- sovellukset, joiden avulla voidaan aikatauluttaa imuri siivoamaan miten halutaan, koko asunto tai vain tietyt huoneet kerrallaan.
  Tässä meidän iRobot Roomba i7  imurissa on kolmivaiheinen puhdistus. Pyörivät sivuharjat nappaa mukaan pölyn, lian sekä isommatkin roskat, esimerkiksi murot keittiön lattialta. Kumiset harjat mukautuvat ja taipuvat puhdistettavan pinnan mukaan. Helposti tyhjennettävä ja pestävä pölysäiliö tekee myös huollosta vaivatonta. Nimimerkillä kodinkoneiden huolto ei kuulu lemppareihin. 😀


  Saadaan vielä pari kuukautta jakaa teille alekoodia, jollat voitte tilata kyseisen robotti-imurin -10 % alennuksella.

  Tilaa täältä ja syötä kassalla koodi: poikienaidit10
  (alekoodi voimassa marraskuun 2021 loppuun)

  – Sarianna

  Vastaa