• You are currently viewing Helppoa varainhankintaa! Tsekkaa: Jar -X

  Helppoa varainhankintaa! Tsekkaa: Jar -X

  Helppoa varainhankintaa, kaupallinen yhteistyö: Jar -X

  Tässä on neljän pojan äitinä jos jonkinlaista kokemuksia varainhankinnoista kouluille ja joukkueille. On seisty kaatosateessa buffassa, on myyty keksejä ja lopulta ostettu ne kaikki itse, ja vaikka ja mitä. Uskon, että tällä lähes 15 vuoden varainhankinta kokemuksella pystyn jo sanomaan mikä toimii ja mikä ei.

  Välillä turhauttaa esimerkiksi buffeteissa se, että osa aikuisista ei ymmärrä tuotoksi lasketttavan vain sen osuuden mikä jää kaikkien hankintojen ja työmäärän jälkeen käteen. Monesti iloisesti ilmoitetaan tuotoksi kassaan tullut summa, mutta unohdetaan, että jokainen perhe osti 10 eurolla myytävää. Joskus tuottoa ei siis todellisuudessa ole yhtään. Helpommalla olisi päästy kun olisi tuotu vaan joukkueelle se 10-20€ rahaa.

  varainhankinta

  Isot turnausbuffat usein toimivat paremmin, koska myynti on niin suurta, että tuotto taittuu voitolle.

  Toinen ei niin toimiva juttu on erilaiset myytävät asiat, joita pitää ennakkoon tilata tietty määrä varastoon. Siinä tulee aina se pakottamisen maku, kun myydä pitää tietty määrä mikä varastossa jo seisoo. Ja tuotteiden säilyttäminen tuo päänvaivaa järjestäjille, erityisesti jos ne vievät tilaa. Olen myös huomannut, että tietyt tosi suositut varainkeruukampanjat eivät enää toimi, kun samoja tuotteita myydään joka puolelta niin paljon.

  Siksi olen itse kokennut, että kivoimpia varainkeruukampanjoita on ne, missä tilaus tehdään todellisen myynnin mukaan ja myytäviä tuotteita on valikoimassa laajasti. Se on riskitöntä ja helppoa. Eikä kenenkään tarvitse mennä mihinkään, vaan myynti hoituu vaikka ruokatunnilla, lähettämällä ystäville myyntilinkkiä.

  sukat

  Jar -X on varainhankintaa tyylillä

  Pääsin kokeilemaan Jar -X varainkeruukampanjan vetämistä yhdelle poikani jalkapallojoukkueesta. Tämä otettiin rentona lisänä joukkueen varainhankintaa, ilman erityistä stressiä. Myynti meni kuitenkin todella kivasti ja kiitosta tuli erityisesti tilaamisen helppoudesta ja toimivuudesta joukkueen vanhemmilta.

  Varainkeruun vetäjänä kehuisin helpoksi tehtyä sivustoa ja varainkeruun etenemisen seurantaa. Mukavana lisänä se, että varainkeruulle ei oltu pistetty mitään ahdistavaa aikaikkunaa, vaan sitä pystyi pitämään auki niin pitkään kuin itse halusi.

  varainhankinta

  Kokeilin itsekin tilaamista vanhemman roolissa ja se oli kieltämättä tehty super helpoksi. Maksu tuli vasta tilauksen toimittamisen yhteydessä. Tilasin merinovilla-pipon ja sukkia, sekä hauskan lautapelin pojille. Tilauslistasta löytyi vaikka ja mitä kiinnostavaa. Sukkiahan tarvitsee ainakin ihan jokainen perhe, joten näitä tuotteita on helppo myydä.

  Tilaukset tulivat kätevästi valmiiksi lajiteltuna tilaajien mukaan, eli jokaisen tilaajan tilaukset oli omassa pussissa ja mukana lähetyslista. Paljon kivempaa kuin alkaa itse lajittelemaan tilauksia.

  Erityisesti nostaisin esiin aktiivisille lapsille sopivia GreenGo raitasukkia, joiden kestävyys on omaa luokkaansa. Sukat on nimenomaan suunniteltu lasten kovaan kulutukseen, ne on ohuet ja kestävät. Kolme paria sukkia sai 10€ hintaan, joten hintakin oli oikein sopiva. Oma henkilökohtainen suosikkini on GreenGo merinovilla-raitasukat. En muuta enää jalassani kotona pitäisikään!

  Sukat
  Mun suosikit. Merinovilla-raitasukat,

  (GreenGo-sukat valmistetaan sukkatehtaassa Orivedellä. Kotimaiset ja ympäristöystävälliset sukat ovat korkealaatuisia ja kestäviä.)

  Jar -X on oikein mukava raikas tuulahdus varainhankintaan. Ehdottomasti suosittelun arvoinen kaikille luokille ja joukkueille ja seuroille, jotka etsivät jotain vaihtelua varainhankinta vaihtoehdoksi. Isoa plussaa kotimaisuus ja ympäristöystävällisyys.

  LUE LISÄÄ JAR -X VARAINHANKINNASTA

  Vastaa