• You are currently viewing Lasten syksy Raumalla

  Lasten syksy Raumalla

  Lasten syksy Raumalla – yhteistyössä Rauman kaupunki

  Kun koko kesä saatiin nauttia upeista keleistä, syksy ollaan meidän perheessä otettu vastaan avosylin. Olen juuri se tyyppi joka ei osaa päättää mieluisinta vuodenaikaa, sillä kaikissa on sitä jotain…

  Syksyssä ehdottomasti parasta ovat luonnon tarjoamat värit, ja tunnustaudun myös syysmyrskyjen ihailijaksi – ne tarjoavat täydellisen kirjoitusilman. Monien ihanien harrastusten ja ajanviettotapojen kausi päättyy kesän loppuun, eikä kalsean kostea syysilma aina tarjoile parasta antiaan ulkoleikkeihin.

  Raumalla ei tarvitse hengailla tumput suorina, vaikka keli olisi mikä. Lapsille ja nuorille erilaisia harrastusmahdollisuuksia on pilvin pimein: ratsastuksesta Taekwondoohon, kuvataidekoulusta musiikkiopistoon, näytelmäkerhosta partioonja kaikkea siltä väliltä. Harrastusten lisäksi olen havainnut oman jälkikasvuni kolme lempparipaikkaa, jotka ovat vanhemmankin näkökulmasta erittäin kivat.

  Uimahalli, keilahalli sekä Kuovin nuorisotalo ovat ihan hittejä!

  Raumallehan on valmistumassa uusi upea uimahalli vuonna 2023, Karin kampuksen yhteyteen. Uuteen halliin tulee yhteensä 1024m2 allaspinta-alaa sekä lukuisia eri altaita, muun muassa hyppyallas, opetus- ja nuorisoallas, monitoimiallas, kahluuallas, kylmäallas – sekä liukumäki, tietenkin. Nykyinenkin uimahalli on kuitenkin meidän perheen mielestä todella toimiva. Aukioloajat ovat ihan mahtavat, sillä arkisinkin pääsee uimaan aamukuudesta eteenpäin. Tilat ovat myös mukavan esteettömät liikuntarajoitteisia ajatellen.

  Keilahallista irtosi iloa viimeksi eilen. Pojat pamahtivat koulusta kotiin kavereiden kanssa, kysyen että voisinko keksiä jotain kivaa tekemistä? Minähän keksin. Minuutissa olin swaipannut itseni Keilahallin sivuille ja varannut tyypeille radan. Tuntia myöhemmin oltiinkin jo radalla. Hallin keskeinen sijainti tuo meiltä myös lisäpisteitä.

  Kuovin nuokkari taas kokonaisuudessaan on sellainen mesta, ettei vastaavaa löydy välttämättä isommistakaan kaupungeista. Avoimet illat jatkuvat taas, ja ovet aukeavat jo viidesluokkalaisista lähtien. Kuovissa aika ei todellakaan käy pitkäksi, sillä snooker-, pingis-, biljardi ja ilmakiekkopöytien lisäksi tilalta löytyy kiipeilyseinä, pelikonsoleita ja bänditila sähkörumpuineen, bassoineen, kitaroineen ja kosketinsoittimineen.

  Jos sulle tulee mieleen vielä kivoja sisäaktiviteetteja lapsille, joihin pinkoa touhuamaan syksyn tuulissa niin vinkkaa!

  Vastaa