• You are currently viewing Tervetuloa seuraamaan Tanjanomaista Arkea!

  Tervetuloa seuraamaan Tanjanomaista Arkea!

  Tervetuloa seuraamaan Tanjanomaista Arkea!

  Kirjoittajana minä, Tanja, johon olet voinut Instagramissa tai Poikien Äitien Tiktokissa ”törmätä.”

  Tanjanomaista arkea: Kuka minä olen? 

  Hei, olen 32-vuotias Tanja, Pohjois-Suomesta. Sieltä missä revontulet tanssivat taivaalla, tähdet näkyvät kirkkaasti öisin ja luonto ja jylhät tunturit ovat aina läsnä. Eli Lapin rajalta.

  Perheeseeni kuuluu mies, kaksi koululaista poikaa, sekä kääpiömäyräkoira. Toinen hauva on pian tulossa, siitä varmasti vielä lisää! Asumme luontoa läsnä, ja värikästä arkeamme tasapainottaakin erilaiset aktiviteetit, vaihtuvat harrastukset, kalastuksesta moottorikelkkailuun ja mökkeilyyn. Tai, meidän tapauksessa, mökkien rakentamiseen ja remontoimiseen. Ollaan remontoitu entinen mökki, omakotitalo ja arvaa mitä, uusi, kolmas kiinteistö- projekti alkaa NYT! IHAN JUURI TÄNÄÄN!

  Olen aina ollut tällainen kaikessa mukana oleva. Ura on ollut laaja ja monipuolinen ja kiertänyt matkailun ja myynnin puolella, kolme ammattiakin tuli luettua! Paikallisen järjestön aktiivisesta rivistöstä olen itseni löytänyt muutaman vuoden ja multitasking on liiankin tuttu käsite.

  Rakastan kauneutta! Kauneudella en tosin tarkoita hiuksia tai vaatteita, joskin niitäkin arvostan, mutta kaikki esteettisesti kaunis viehättää minua. Tästä syystä löydän itseni usein haaveilemasta tai ihailemasta internetin syövereissä tai pysähdyn lenkkipolulla nähtyäni kauniita asioita. Kuulun siihen kategoriaan, joka aloittaa joulusta haaveilun jo elokuun jälkeen ja joka odottaa innolla kesää jo maaliskuussa.

  Jos kertoisin mitä kaikkea harrastan, tämä olisi yhden tekstin aihe, joten kerron nopeasti vain, että järjestötyön lisäksi rakastan taiteellisia lajeja, kuten maalausta, kuvaamista, kakkujen leipomista ja koristelua, yksin laulamista, nolosti tanssimista, sekä intohimoisella tahdilla remontoimista, rakentamista ja sisustamista. Ja moottorikelkkailua. Monipuolisesti kaikkea!

  Ooopsie daisy!

  Ja nyt. Löydän itseni nyt siitä pisteestä, jossa pojat itsenäistyvät hurjaa vauhtia, kasvatuksen pääpaino siirtyi lelujen keräyksestä ja karkkihyllyn kiukuttelusta tunnemyllerryksiin ja bensatankin täyttämiseen.

  Ja siitä, jossa haen sitä seuraavaa unelma-ammattiani. Se, että onko se erätulien parissa, mainosten, tekstin ja sosiaalisen median taittamista vai toimistotyötä, en vielä tiedä. Tätä tulemme varmasti pohtimaan vielä yhdessä. 

  On tullut aika pysähtyä. Hengittää. Samalla kun elämänmeno hiljenee, aikaa jää itsensä etsimiseen. Mutta kuten huomaat, elämässä tapahtuu koko ajan! Varsinkin nyt, kun taloon tulee pian koiranpentu ja oma järvenrantapoukama tuli ostettua, tänään. Mikäli se minusta on kiinni, pesäni ei tyhjene!

  Tervetuloa seuraamaan Tanjanomaista arkeani, toivottavasti viihdyt!

  Kommentit

  1. Paula

   Hyvä tanja upeeta tekstiin 👍😊❤️

   1. poikien-aidit-tanja

    Kiitos! <3

  2. TätsyTOO

   Ihana on blogisi Tanja. Tunsin niin pistoksen sydämessäni kun luin, siis positiivisessa mielessä ❤️
   Ihania hetkiä ja juttuja blogisi sekä uuden projektin parissa 😀. Nähdäänköhän kohta 🤔

   1. poikien-aidit-tanja

    Olipas ihana nähdä! Mukavia lukuhetkiä, toivottavasti viihdyt! 🙂

  Vastaa