• You are currently viewing Vauvakuumetta vai menneeseen haikailua? – 5 tapaa selvittää asia!

  Vauvakuumetta vai menneeseen haikailua? – 5 tapaa selvittää asia!

  Vauvakuumetta vai menneeseen haikailua? – viisi tapaa selvittää asia! Olen vuosia potenut vauvakuumetta, tai näin ainakin oletin potevani. Parin vuoden välein huomaan monen ystävän ja tutun saavan vauvoja, jopa yhtä aikaa. Löydän siis usein itseni vauvojen ja taaperoiden keskeltä, mikä vain tuntuu ruokkivan kaipausta omaan pieneen nyyttiin, onhan vauvat ihania! Olisinko valmis siihen? Viisi tapaa selvittää asia! Varsinkin jos olet samassa tilanteessa!

  miten tehdään poikavauva

  Jospa vain haikailen?

  Olen hiljattain oppinut nauttimaan tästä itsenäisyydestä, mikä kasvamisen myötä on tullut, ja mikäli haluaisin lisää lapsia, palaisin hetkessä alkuun, vuosikymmenen taakse. Lomaileminen on helppoa, ja voin hypätä lenkkipolulle aina kun haluan.

  Olen tutkinut asiaa, pohdiskellut omia ajatuksia ja sitä, olenko valmis palaamaan alkuun? Ettei tämä vain olisi haikailua takaisin siihen aikaan, kun pojat olivat pieniä. Onko hoivaviettini vain huijaamassa minua?

  En sano ettenkö voisi muuttaa mieltäni, mutta nyt koen, että tähän tilanteeseen, tähän hetkeen olen tyytyväinen. Tässä hetkessä saan kuitenkin nauttia parisuhteesta, äitiydestä, naiseudesta ja vapaudesta, rakentaa uraa ja itseäni. Arki on muuttunut paljon, mutta isotkin lapset tarvitsevat äitiä paljon, vain eri tavalla.

  Hoivaviettiäni olen päätynyt ruokkimaan hauvavauvalla. Ilmeisesti en ole suinkaan ainoa, joka tähän ratkaisuun päätyy, kun lapset alkavat jo kasvattamaan omia siipiään. Halutessani voin ottaa ystävien lapsia hoitoon meille ja nauttia lasten ja kummilasteni myötä pienistä elämän iloista.

  Vauvakuumetta vai menneeseen kaipuuta? – viisi tapaa selvittää asia!

  Tässä 5 ajatusta herättävää tilannetta, joissa voit testata itsesi, varsinkin mikäli olet samassa tilanteessa kuin minä, eli pikkulapsiajasta on jo vuosia ja paluu takaisin vaatii pitkää pohdintaa! Olisinko valmis yhdistämään teini-iän ja vauva-arjen?

  Mikäli vielä huomaat, että kuumetta tulee ja kovasti, voi olla aika harkita tehdäkseen asialle jotain. 😉

  1. Vauvanvaate-osasto ja karkkiosasto. Siellä roikkuu henkareissa jos minkälaista ihanuutta. Siellä yritän itse olla pysähtymättä, sillä ajatus hienosta lastenhuoneesta vaatteineen lämmittää mieltä. Muistatko miten kauppareissut menivät pienten kanssa?
  2. Kavereiden vauvat. Niin ihania, ja söpöjä. Vieraile ruuhkavuosien keskellä olevan kaverin luona ja tarkkaile myös sitä, mitä kaikkea arkeen pienten kanssa kuuluu. Ja KUUNTELE! Vaikka pienet ovat niin ihania, ajatus väsymyksestä pistää pohtimaan asiaa vakavasti.
  3. Tarjoudu ottamaan hoitoon. Haastetta saat arkeen, ottamalla hoitoon muiden pienokaisia. Samalla heidän vanhempansa saavat happihypyn. Hieno yhtälö, jossa kaikki saavat hyvän mielen.
  4. Vapaus ja lähtötilanteet. Lähdettäessä jonnekin ei hypätäkään enää niin vaan kenkiin, vaan imetykset, ruokinnat ja vaipparallit täytyy hoitaa, puhumattakaan pienen pukemisesta ja asettamisesta istuimeen. Vapaus lähteä kauppaan tai lenkkipolulle ei enää olisi itsestään selvyys.
  5. Toisessa kädessä itkevä lapsi, toisella hämmennän ruokaa, tiskaat ja leivot. Päivät täyttyisivät aivan toisella tavalla kuin nyt. Muistatko myös pyyki-rallin?

  Vastaa