• You are currently viewing Syksyn sisustus

  Syksyn sisustus

  Syksyn sisustus ei meillä paljonkaan poikkea muusta sisustuksesta, sillä minua on jo pidemmän aikaa kiehtonut maanläheiset sävyt. Toki huomaan kyllä, että vuodenajoilla on jonkin verran merkitystä millaista tunnelmaa kotiin haluan luoda.

  SYKSYN EDETESSÄ KYNTTILÄT JA VILTIT VALTAAVAT KODIN

  Kesällä tuli vietettyä paljon aikaa terassilla, sillä kelit oli niin mielettömät! Yksi syksyn merkki itselleni onkin se hetki, kun terassikalusteet viedään varastoon ja ne vihoviimeiset kesäkukatkin heivataan menemään. Viime viikolla loin portaille ja terassille vähän syksyn tunnelmaa istutusten ja lyhtyjen avulla. Mukava fiilis tulla kotiin kun istutukset ovat ”freesejä” sen sijaan, että niissä roikkuu ne puoliksi kuivuneet kesäkukat. Niitä tulikin katsottua jo useamman viikon ajan. 😀

  Kotoisaa tunnelmaa olen myös jo alkanut luomaan sisätiloissa. Viltit on kaivettu esiin, kuten myös kynttiläjalkoja ja erilaisia tuikkukippoja on tullut pöydille. Meillä onkin olohuoneessa sellainen ”sisustuskaappi” jossa säilytän piensisustus esineitä. Sieltä voin sitten aina fiiliksen tullen kaivaa jotain ”uutta” ja vaihtaa asetelmia, kun se sisustus fiilis iskee ilman, että pitäisi lähteä ostamaan uutta. Harrastan muutenkin kotona paljon sitä, että vaihtelen pienten huonekalujen / esineiden paikkaa huoneesta toiseen. Näin saan luotua sen ”vaihtelu virkistää” tunnelman ilman, että ostan mitään uutta. Suosittelen kokeilemaan!

  Lue myös: Tee se itse – sisustusideat  Vähän jo kutkuttaa ajatus kausivaloista, mutta ihan vielä ei ole niiden aika. Eletään nyt ainakin tämä syyskuu tähän tyyliin. Lisää sisustusinspiraatiota voit kurkata instagramistani @sariannapesola

  Vastaa