• You are currently viewing Testissä Pomppumaailma!

  Testissä Pomppumaailma!

  Testissä Pomppumaailma

  Pääsimme koko perheen kesken testaamaan Raumalla viime viikonloppuna olleen Pomppumaailman.

  Häpeällisesti myönnän käsi sydämellä, olin kyyninen. Näin mielessäni pari pölyistä pomppulinnaa ja aneemisia, ylihintaisia kahvilatuotteita. Ah, miten puhdistavaa onkaan todeta: olinpa väärässä! Raumalla tämä popup-tapahtuma oli rakennettu paikalliseen talviharjoitteluhalliin.

  Olin vaikuttunut jo ihan ensisilmäyksestä lähtien. Halliin oli koottu useita erilaisia ilmatäytteisiä vempeleitä, eikä todellakaan pelkkiä pomppulinnoja. Oli kaikenmaailman laitteita, sumopukuja, kuplafutista ja muita aktiviteetteja. Tapahtuma oli rakennettu hienosti niin, että tila pysyi avarana ja eri pisteissä oli helppo sekä lasten touhuta, että aikuisten valvoa. Lisäksi tapahtumasta löytyi erilaisia pelejä sekä laitteita. Alle 4-vuotiaita oli u p e a s t i huomioitu omalla alueella. Fiilis oli niin katossa, ja me vanhemmatkin intouduttiin mukaan ilonpitoon.

  Ja tottahan toki kova remuaminen vaatii myös pienen tankkaushetken. Tähänkin tarpeeseen Pomppumaailmasta löytyi näppärä pieni kahvila. Kahvilan tuotteet olivat melkoisen iloinen yllätys. Valikoima oli poikkeuksellisen laaja ja hintataso äimistytti kohtuullisuudellaan. Yleensä vastaavissa tapahtumissa kolmen lapsen herkutteluhetki on riipaissut lompakkoon syvän loven, mutta täällähän me herkuteltiinkin kahdesti, eikä riipaissut siltikään 😉 Tarjolla oli siis runsas kattaus erilaisia suolaisia sekä makeita tuotteita, eli varmasti jokaiseen makuun sopivia syötäviä.

  Diggasin hirveästi myös siitä, että tapahtumaan oli mahdollista ostaa joko päivälippuja tai koko tapahtuman ajaksi tarkoitettu ranneke. Viikonlopun päätteeksi Pomppumaailma keräsi kimpsut ja kampsut, ja lähti kohti seuraavaa onnekasta kaupunkia, joka on Seinäjoki! Bongaatko listalta vielä omat kotikulmat? Suosittelen lämpimästi käymään, meillä täällä viihtyi ihan koko jengi.

  Seinäjoki 30.9.-3.10. Wallsport Areena (Alaseinäjoenkatu 9, Seinäjoki)
  Hämeenlinna 15.-19.10. Säästöpankki-areena (Härkätie 17, Hämeenlinna)
  Valkeakoski 21.-24.10. Palloiluhalli (Kerhomajankuja 3, Valkeakoski)
  Kouvola 27.-31.10. Sami Hyypiä -areena (Kuusaantie 56, Kouvola).

  Lisää tietoa löydät esimerkiksi täältä!

   

  Vastaa