• You are currently viewing Virkistyspäivä Helsingissä takana ja viikko Italiaan

  Virkistyspäivä Helsingissä takana ja viikko Italiaan

  Meillä oli Poikien Äidit tiimin virkistyspäivä Helsingissä viikonloppuna. Oli aivan ihanaa tavata kasvotusten monta sellaistakin tiimin jäsentä, joita ei ollut aikaisemmin voinut vielä nähdä. Esimerkiksi Tuhat rautaa tulessa Erikan ja Villi Pohjola Nooran näin vasta ensimmäistä kertaa. Kaikki yhteydenpito ja koulutus on tähän asti tapahtunut täysin etänä.

  Meillä oli tosi kiva ilta. Vähän palaveerattiin, käytiin testaamassa pakohuonetta ja nautittiin toistemme seurasta. Pakko mainita, että selvittiin ulos sellaisesta pakohuoneesta, mistä ei ei pääse pois kuin joka viides porukka. Ja ei saatu kuin muutama hassu vihje koko pelin aikana. Aika fiksu porukka meillä koossa.

  Mukana päivässä oli Äidin vuoro blogin Ida, yhtiökumppanini Sarianna, Erika, Noora ja meidän myyjä Marjukka. Kaikki tiimistä ei valitettavasti päässyt paikalle, mutta saatiin heiltäkin etänä esittely muulle tiimille. Täältä löydät koko meidän tiimin.

  Yö hotellissa on jo arkea

  Ilta ei pitkäksi venynyt. Anniskelu päättyi joka paikassa yhdeltätoista, joten me ei ehditty edes mihinkään baariin asti.

  Virkistyspäivä päättyi hotellin aulassa nautitun viinilasin jälkeen hotellin puhtaisiin lakanoihin.

  Se pitää silti sanoa, että se paras hohto hotelleista on omalla kohdallani vähän hiipunut. Sitä on nyt nyt viimeisen vuoden aikana ravannut niin paljon eri hotelleissa Suomessa, että ei se enää tunnu erityisesti miltään lomalta. Työtähän siihen pääasiassa yleensä liittyy.

  Hotellin aamupala on silti aina ihan parasta! Se on aina hotelliyön paras juttu!

  virkistyspäivä

  Viikko Italiaan

  Nyt kun on firman virkistyspäivä taputeltu, niin seuraavaksi odotellaan mun ja Pekan Italian matkaa. Siihen on enää viikko! Oon aivan täpinöissäni, että päästään reissuun. Matkakuume on valtava ja saan vihdoin käytettyä pois vuosi tolkulla lojuneet ja siirretyt lahjakortit lentoyhtiölle.

  Meille poikia tulee hoitamaan mun äiti. Tai onhan noi pojat jo isoja, ei niitä sillä tavalla tarvitse hoitaa, mutta katsoa perään kuitenkin. Pojista osa on aika katkeria siitä, että eivät pääse mukaan. Osa on onnellisia, että ei tarvitse lähteä.

  Tuliaisia kuitenkin odotetaan jo kovasti, yksi tilasi itselleen laakeriseppeleen päähän. Sellaisen mikä oli Julius Caesarillakin. Voi jesta. Saakohan niitä mistään?

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Jonna-Emilia (@poikienaitiblogi)

  Vastaa