• You are currently viewing Lastenhuone järjestykseen

  Lastenhuone järjestykseen

  Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *merkillä. Silloin kun lapset olivat pienempiä ja haluttiin heidän nukkuvan samassa kerroksessa meidän aikuisten kanssa, oli lastenhuone meidän kodin suurimmassa huoneessa, siinä niin kutsutussa ”Master Bedroomissa”. Nyt kun kaikki ovat jo koululaisia ja lelujenkin määrä vähentynyt huimasti verrattuna tilanteeseen viisi vuotta sitten, kun kaikki kolme olivat alle kouluikäisiä, olikin oiva tilaisuus muuttaa itse takaisin siihen talon suurimpaan makuuhuoneeseen. Kun huonekaluja siirrettiin huoneesta toiseen, tuli samalla päivitettyä huoneet ajantasalle lasten tarpeita ja ikätasoa ajatellen.

  LASTENHUONE JÄRJESTYKSEEN

  Uusien huoneiden myötä piti tehdä pieniä muutoksia ja tori kauppa onkin käynyt vilkkaana kun olen myynyt meille tarpeetonta eteenpäin. Mutta kyllä te tiedätte; kiviä kotimatkan varrelta, pääsiäismuna yllätyksiä, tarroja, kyniä, kumeja… Vaikka paljon ylimääräistä pistetäänkin herkästi kiertoon, niin paljon myös kotiin kerääntyy sellaista pientä sälää, joka esillä ollessaan luo huoneeseen levottoman ilmeen, Ne aartet ovat kuitenkin niin arvokkaita, ettei niitä missään nimessä saa heittää pois! <3  Isommille leluille ja legoille onkin isommat säilytyslaatikot ja säilytyskorit, mutta sille kaikelle pienelle sälälle löytyi hyvin säilytystilaa työpöytien laatikoista. Tehtiin kahdelle koululaiselle DIY – tyyliin työpöydät, joihin molempiin hyödynnettiin Ikean laatikostoja. Ne muuten imeekin sisuksiinsa yllättävän suuren määrän tavaraa!


  Työtuoli *Jollyroom


  Paavo Pesusieni reppu *Junkyard
  Laatikostot Ikea
  Säilytyskori *Jollyroom


  Parvisänky Ikea
  Divaani Ikea
  Säilytyslaatikko Smartstore
  Säilytyskori *Jollyroom

  Lue myös: Tee se itse – sisustusideat

  Löydät minut myös instagramista @sariannapesola

  Vastaa