• You are currently viewing Taaperoelämää – tunnistatko nämä 5 kohtaa?

  Taaperoelämää – tunnistatko nämä 5 kohtaa?

  Meilläpä asuu taapero! Tomera, touhukas, iloinen ja reipas. Veikeä, ihana pikkumies. Meillä eletään siis taaperoelämää.

  Mikä meidän taloudessa on muuttunut vauvavuoden jälkeen? Tässä muutama viime kuukausien aikana todettu huomio taaperon kanssa elämisestä.

  Taaperoelämää – tunnistatko nämä 5 kohtaa?

  1. Apua saa pyytämättä

  Apua saa nyt pyytämättä kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaan ostosten purkamisesta roskakaapin tyhjentämiseen. On toki mukavaa, että kaikkea ei tarvitse tehdä enää yksin. Kääntöpuolena on, että samat asiat on usein tehtävä monta kertaa, sillä meillä tuntuu pikkumiehen kanssa lähes poikkeuksetta olevan erilaiset ajatukset siitä, mitä tavaroilla pitäisi milloinkin tehdä.

  2. En ole enää ainoa, joka hukkaa tavaroita

  Tämänkin blogitekstin kirjoittamista varten sain etsiä tietokoneen laturinjohtoa kissojen ja koiran kanssa. Myönnettäköön, että kännykkäni tapaankin usein jättää milloin minnekin, mutta koskaan en laturinjohtoa ole joutunut etsimään ennen taaperon tulemista taloon.

  3. Talo täynnä lukkoja ja esteitä

  Keittiön kaappeja ovat suojanneet taloudessamme nyt parin kuukauden ajan näppärät magneettilukot. Jonkun aikaa meni itselläkin tottua, ettei laatikkoja saakaan enää tuosta vain auki vedettyä. Myös portteja on ilmestynyt taloomme kaksin kappalein. Eipä olohuoneesta keittiöön kuljetakaan enää tuosta noin vaan. Portteja ylitellään meillä onneksi jo sujuvasti korkeilla harppausaskeleilla.

  4. Silmät selässä

  Näitä pitäisi kyllä olla ainakin tuplakappalein. Ylimääräisistä käsistäkään ei haittaa olisi. Meidän sujuvasti kävelevä, kiipeilevä ja juoksuaskeleita ottava taapero liikkuu paikasta toiseen silmänräpäyksessä. Sitä ei uskoisikaan, kuinka nopea taapero voi olla! Olenkin jo miettinyt, että jos tämän pojan saan hengissä pidettyä tuonne 18 ikävuoteen asti, niin jonkinlaisen hatunnoston siitä voi jo itselleen antaa.

  5. Kahvilla ”jaksaa”

  Kahvi on ollut itselleni aina tietynlainen aamujen pelastaja, mutta taaperon kanssa päivät touhutessa (lue taaperon perässä juostessa) on aamukahvien lisäksi keitettävä nyt myös päivä- ja iltapäiväkahvit, jotta tuon loputtoman energiapakkauksen matkassa pysyy iltaan asti. Mistä ihmeestä tuota energiaa muuten riittää?

  Meidät löydät myös Instagramista: vauhtipoikajavillasukka

  Vastaa