• You are currently viewing Tiedätkö miten elimistösi voi? (sisältää arvonnan)

  Tiedätkö miten elimistösi voi? (sisältää arvonnan)

  mainos: puhti.fi
  Miten elimistöni mahtaa voida? Onkohan veriarvot viitearvoissa? Nämä olivat ajatuksia, jotka olivat pyörineet päässäni jo pidemmän aikaa. Silloin aiemmin kun tein töitä kunnallisella puolella, meillä oli työterveyshuolto, jossa käytiin tarkastuksissa. Samoin kun olin raskaana vuosina 2010, 2012 ja 2014, tuli säännöllisesti käytyä neuvolassa, jossa seurattiin mm. hemoglobiinia ja verenpainetta. Nyt eletään vuotta 2021 enkä muista, että lasten syntymän jälkeen olisin missään lääkärintarkastuksissa käynyt.

  MITEN ELIMISTÖNI VOI?

  Perhearki on toisinaan hektistä ja aikataulut meinaavat viedä mennessään. Se miten itse nukun, syön ja liikun, vaikuttaa paljon koko perhearjen sujuvuuteen. Vaikka olenkin tuntenut itseni pääasiassa energiseksi, on minulle välillä iskenyt todella voimakkaita väsymyspäiviä. Toki alkaneella syksyllä ja pimenevällä vuodenajalla on varmasti ollut vaikutusta, mutta halusin kuitenkin varmistaa oman tilanteeni ja poissulkea muut vaihtoehdot.

  Tiesitkö, että kesällä varastoon saadut D-vitamiinivarastot eivät yksinään riitä koko pitkää tavikautta.

  Olin kuullut paljon hyvää Puhti laboratioriokokeista, joihin voi mennä ilman lääkärin lähetettä ja hetken nettisivuja selattuani, tilasin itselleni Naisten laajan terveystarkastuksen joka sisältää yli 30 testiä ja myös paljon puhutun ferritiini mittauksen. Se mistä olin todella yllättynyt, niin testit voitiin ottaa myös meidän omalla pienellä kylällä! Toisin sanoen, ajoin toimipisteeseen viidessä minuutissa, testien ottoon meni muutama minuutti ja hetkessä huomasinkin jo istuvani uusiksi autoon ja suuntana koti. Tähän kaikkeen siis meni about 15 minuuttia ja ensimmäiset testituloksetkin tulivat jo saman päivän aikana. Tulosraportti oli helppolukuinen ja raportista näki selkeästi mitkä tulokset olivat viitearvojen sisällä ja mitä ne tarkoittivat. Kaikkien tulosten tultua tilasin vielä lääkärin etäkonsultaation (puhelinvastaanoton) sillä minun tuloksista tosiaan sitten ilmeni matala ferritiini ja sen hoito on nyt aloitettu.

  NYT SINULLAKIN ON MAHDOLLISUUS TILATA PUHTI TESTIT -10 % ALENNUKSELLA KOODILLA: PUHTI2021
  Lisää valitsemasi testipaketti ostoskoriin, syötä koodi kohtaan “Lisää lahjakortti tai koodi” ja siirry maksamaan. Koodi voimassa vuoden loppuun.

  MIKSI VALITA PUHTI?

  • Puhdin terveystarkastuksilla saat monipuolisesti tietoa elimistösi toiminnasta. Kun elimistösi on tasapainossa ja elintapasi kunnossa, voit saada lisää energiaa, jaksaa paremmin arjessa ja ennaltaehkäistä sairauksia! Laboratoriotestien avulla on hyvä selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin terveyden ylläpito kannattaa suunnata.
  • Puhti-terveystarkastuksessa mukana mm. täydellinen verenkuva, kolesterolit, verensokeri, D-vitamiini, rautavarastot eli ferritiini, tulehdustilaa sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toimintaa heijastelevat tutkimukset. Naisten laajassa tutkimuspaketissa mukana myös esimerkiksi muistille ja hermostolle tärkeä B12-vitamiini, sekä natrium!
  • Näytteenotto tapahtuu Mehiläisen laboratorioissa yli 75 toimipisteessä 50 paikkakunnalla ympäri Suomen.

  Voit myös osallistua arvontaan, jossa palkintona 1 kpl lahjakortti Puhdin verkkokauppaan (arvo 100 €), jonka voi käyttää esim. Puhti-terveystarkastukseen. Arvontaan voit käydä osallistumassa tästä. Arvonta päättyy 5.12.2021 ja voittaja arvotaan sähköpostiosoitteensa jättäneiden kesken.

  Kommentit

  1. Kati Saalismaa

   Mukana Puhti arvonnassa

  Vastaa