• You are currently viewing Hurja syysloma; 11 päivää, 3 kohdetta ja uusi perheenjäsen!

  Hurja syysloma; 11 päivää, 3 kohdetta ja uusi perheenjäsen!

  Aloitimme loman poikkeuksellisesti etukäteen. Hurja syysloma; 11 päivää, 3 kohdetta ja uusi perheenjäsen! Hurjat 11 päivää poissa kotoa. Ensin vierailtiin Nallikarissa 3 yötä! Äänekkään ja toiminnallisen loman aloituksen jälkeen tuntui, että tauko tekisi terää, mutta toisin oli suunniteltu, hotelliloma kutsui meitä!

  Syysloman kohde nro 2; Rokua

  Kävimme kotona hurjat 18 tuntia, ja jatkoimme maanantaina matkaa. Siinä ajassa ehti pyykätä, purkaa, pakata ja suunnata viemään koira hoitoon, lapin puolelle. Sinne jäi myös esikoinen. Suunta kohti Rokuaa. Viime tipassa toinen pojistamme päätti kuitenkin jäädä serkkujen luo, jonne koirammekin jäi. Tämä hieman harmitti äitiä, mutta siitäkin päästiin ylitse, onhan hän jo yläasteikäinen. Tähän on kai totuttava. Pari päivää meni väsymyksessä, Oulun reissun jälkeen. Huomasimme nopeasti, että teki hyvää jättää kaikki viikoksi kotiin ja vain olla. Ei töitä, projekteja, iltaisin vain me kaksi, ja hyvät keskustelut, jotka eivät lomalla pyörineet projekteissa, vaan meissä kahdessa.

   

  Nautimme yhteisestä ajasta. Päivät suorastaan juoksivat ja meillä riitti touhua hotellissa. Sää oli märkä ja sateinen, mutta ulkoilimme päivittäin. Ohjelmaa riitti, ja tuntui että koko ajan oltiin syömässä. TÄYSIHOITO kattoi aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan. Huoneessamme oli oma sauna, joten vuorottelimme kylpylän ja saunan väliä.

  Lapsista tulee erilaiset piirteet esille, kun he ovat erossa toisistaan. Esikoisen kanssa meillä on huumorintaju, jota eivät muut ymmärrä. Juniori piti isin varsinkin kiireisenä, kun veli ei ollut mukana. Nämä ovat niitä hetkiä, jossa huomaa, että isoveljet rulettaa!

  Meillä oli rajat ruudun katsomiselle, ettei äitikään liikaa somea jäisi selaamaan. Puhelin pysyi huoneessa, joten kuvat jäivät ottamatta aktiviteeteistä ja hyvästä ruoasta. Päivät pyhitettiin tekemiselle, aamut ja illat rauhoituttiin huoneessa. Sanoisin, että hyvin onnistunut rentoutuminen ja yhdessä oleminen, kun todisteita on mahdollisimman vähän!

  Syysloman kohde nro 3; Satakunta

  Sitten se mitä odotettiin viikkoja, hauvavauvan haku! Rokuasta jatkoimme lauantaina etelää kohti, tutustumaan uuteen perheenjäseneemme. Taas pikainen pysähtyminen, vietimme etelässä yhtä pienen hetken kuin kotona sunnuntaina, n. 17-18 tuntia. Ehdimme kuitenkin rentoutua, saada viikon parhaat yöunet ja nähdä ihania tyyppejä! Moni jäi näkemättä, onneksi ajelemme vuosittain etelässä.

  Sunnuntaina ajoimme takaisin kohti pohjoista, se olikin sitten yllättävän helppo matka pienen koiran kanssa. Tämä suloinen otus nukkua tuhnutti lähes koko matkan. Kyllä hän niin sydämemme varasti. Kuvat eivät todellakaan näytä sitä totuutta, sen huomasin itsekin koiraa hakiessa. Hän on niin söpö!

  Aika hurja syysloma ja 11 päivää takana, nyt voikin hyvällä mielellä pysähtyä, tutustua hauvaan ja palata arkeen. Olipas ihana palata kotiin, ja nähdä loputkin perheenjäsenemme. Koiramme ehtivät käydä monenlaisen tunteiden kirjon yhden vuorokauden aikana. Siitä taitaakin tulla kokonainen postaus seuraavaksi.

  Vastaa