• You are currently viewing Työpiste kotiin – viisi vinkkiä

  Työpiste kotiin – viisi vinkkiä

  Miten luoda kotiin toimiva työpiste? Nämä alla luetellut viisi ideaa auttavat sinut ainakin alkuun.

  Työpiste kotiin – viisi vinkkiä

  1. Kotona työskentely onnistuu parhaiten, kun ympäristö on kunnossa. Vielä viikko sitten minulla se ei todellakaan ollut. Aamupäivisin toki työrauha oli taattu, kun pojat ovat koulussa mutta päivän mittaan tilanne eteni niin, että siirtelin konetta ja kalenteria keittiönpöydällä ja eri huoneiden välillä, milloin mihinkin satuin mahtumaan! Ei siis kovin tehokasta!

  2. Ennen huonekalukaupoille lähtemistä mietin minkä verran tilaa pöydälle on mahdollista saada, kuljin mitan kanssa ja mietin tarvitseeko olla myös säilytystilaa jne.. Pöytä myös sijoittui ison ikkunan viereen ja huoneeseen, josta saan tarvittaessa oven kiinni.

  3. Työtuolissa on tietenkin olennaisinta hyvä ja ergonominen asento. Mulla on nyt käytössä satulatuoli, mutta huomaan kyllä kaipaavani rinnalle sellaista, johon voi tarvittaessa nojata ja saan laskettua kädet käsinojille.

  4. Jotta työskentelyolot toimivat ympäri vuoden, eikä tässä tapauksessa huoneen yleisvalo riitä työskentelyyn, oli myös hankittava kohdennettava valaisin. En kuitenkaan halunnut ahtaa pöytää liian tiukkaan, päätin säästää pöytätilaa sijoittamalla pöydän viereen lattiavalaisimen, jonka valon saan suunnattua alas.

  Lisää sisustusinspiraatiota löydät instagramistani: @sariannapesola

  5. Pientä viihtyisyyttä halusin lisätä yhdellä viherkasvilla ja jos tulee fiilis, voin vielä lisätä pöydälle (tuoksu)kynttilän. Aion kuitenkin pitää pöydän aina siistinä enkä anna tähän kerääntyä mitään ylimääräistä, jotta aamuisin on mukava aloittaa päivä sanan varsinaisessa merkityksessä – puhtaalta pöydältä.

   

  Vastaa