• You are currently viewing Uusi upea Postitalon Posti! (Katso kuvat)

  Uusi upea Postitalon Posti! (Katso kuvat)

  Postitalon uusi Posti. Mainos: Postigroup

  Käytiin tänään Ollien kanssa Helsingissä. Posti kutsui meidät tutustumaan uudistettuun Postitalon Postiin ihan keskustassa ja mehän mentiin tietenkin mielellään.

  Helsinki on talviaikaan ihana paikka kierrellä, kun kadut on täynnä jouluvaloja ja ihmisiä. Me tykätään poikien kanssa käydä Helsingissä säännöllisesti siis muutenkin.

  Tänään ohjelmassa oli uuden Postitalon ihailua sekä joulukorttien hankkimista. Lisäksi käytiin ostelemassa vauvanvaatteita (ei meidän perheeseen!) ja Ollien toiveesta käytiin vielä lopuksi hampurilaisilla.

  postitalo

  uusi posti

  Uusi Posti on tyylikäs ja tilava

  Posti lisäsi palveluidensa saatavuutta Helsingin keskustassa ja avasi täysin uudistetun pääpostin Postitalossa, Helsingin rautatieaseman vieressä.

  Postitalo valmistui vuonna 1938. Posti Groupin osalta toiminta postitalossa päättyi 2020 ja muut toiminnot poistuivat pääpostisalista kevättalvella 2012.

  Nyt Posti on ottanut tilat takaisin käyttöönsä, mikä on ihan mahtava juttu! Uusi Posti on nimittäin tosi hieno.

  Tilava aula toivottaa tervetulleeksi uuteen Postiin. Mukavaa kun on reippaasti tilaa, eikä tarvitse olla kylki kyljessä muiden kanssa.

  Pakettiautomaattteja on reilusti ja mahdollisuus kierrättää löytyy myös. Perinteiset palvelutiskit löytyivät uudesta Postista tottakai. Hauskat peiliovelliset Smartpostin kaapit tekevät tilasta tyylikkään. Smartpostin kaappeja on todella paljon.

  Perältä löysimme ison valikoiman erilaisia kortteja ja mukaan tarttuikin joulukortteja jos jonkinlaista.

  keskustan posti

  postitalon posti

  postitalo joulukortit

  Yksi erityisen hyvä juttu oli selkeästi listatut pakettikoot. Paketeille oli järjestetty kokonainen seinä mistä näky milläkin nimikkeellä minkäkin kokoinen paketti lähtee matkaan. Ollieta kiinnosti kovasti erikokoisten pakettien nimimerkinnät ja siinä sitten ihmeteltiin tovi.

  postitalon posti

  Mä käyn itse postissa viikottain viemässä lähetyksiä meidän asiakkaille ja hakemassa yhteistyökumppaneiden paketteja. Osaan todella arvostaa tällaista toimivaa ja avaraa postia, missä ei tarvitse seisoskella ahtaasti.

  Hei sä, kun pyörähdät Helsingin keskustassa seuraavan kerran, niin käy samalla kurkkaamassa myös uusi upea  Postitalon Posti.

  Vastaa