• You are currently viewing Arjen rutiinit

  Arjen rutiinit

  Aloitin lokakuussa instagram tililläni postaussarjan, jossa käsittelen arjen rutiinejani. Postaussarja kulkee nimellä Rutiini-muijan päiväkirja ja uusi postaus tulee ulos aina tiistaisin. Rutiini-muijan arkea voit seurata täältä.

  ARJEN RUTIINIT

  Koko idea Rutiini-muijan luomisesta löytyi vähän vahingossa. Elin tuiki tavallista torstai iltaa ja ajatukset harhaili enkä meinannut keksiä mitään sisältöä instagram kuvan yhteyteen. Yhtäkkiä mieleeni juolahti, että jos olisin sketsihahmo, sen nimi olisi Rutiini-muija. Heitto oli puoliksi vitsi, mutta tarkemmin ajateltuna, myös hyvin paljon minua. Omasta mielestäni minulla on paljon järkeviä rutiineja, jotka sujuvoittavat arkea, mutta paljon on myös hölmöjä rutiineja, joita ilmankin pärjäisin. Mutta juuri siksi olenkin tämänlainen ja voin kutsua itseäni lisänimellä Rutiini-muija. 😀

  Lue myös: Rutiini-muijan päiväkirja osa 2: Arjen rutiinit  Rutiinit ovat aina olleet minulle tapa toimia. Toki pystyn heittäytymään ja elämään hetkessä, mutta ne tietyt rutiinit luovat päiviin ja arkeen ryhtiä. Nyt kun olen pari vuotta tehnyt töitä kotoa käsin, on toki osa rutiineista muuttuneet. Aiemmin tein töitä kotona aina siellä, missä nyt sattui mahtumaan läppärin kanssa istumaan ja välillä se oli jopa sohvannurka, mikä ei todellakaan ole se ergonomisin paikka työskennellä. Tässä taannoin teinkin itselleni kotiin oman työpisteen ja nyt onki tavoitteena luoda tästä rutiini, että hoidan työt työpisteelläni ja muut kodin tilat ovat ns rentoutumiseen. Tässä muuten 5 vinkkiä mitä kannattaa ottaa huomioon työpisteen suunnittelussa ja toteutuksessa.

  Vastaa