• You are currently viewing Olohuoneen joulusisustus – miltä meillä näyttää tänä vuonna?

  Olohuoneen joulusisustus – miltä meillä näyttää tänä vuonna?

  Olohuone on ehdottomasti meidän kotona se käytetyin tila ja siksi yleensä sen huoneen sisustamiseen eniten aikaa käytänkin. Tänä vuonna meidän olohuoneen joulusisustus koostuu led-kynttilöistä, paperitähdistä, valkoisesta ja joulun vihreästä.

  OLOHUONEEN JOULUSISUSTUS

  On ollut vuosia kun sisustin tontuilla ja punaisella, vaihdoin jouluverhot ja asetin ne perinteiset kyntteliköt useampaan ikkunaan. Viimeisimpinä vuosina joulunpunainen on väistynyt ja jos saan valita otanko punaisen vai valkoisen joulutähden, on valintani ehdottomasti valkoinen. Asumme saaristossa, jossa joulut nykyään ovat kaikkea muuta kuin lumisia, joten ehkä osittain siksi tykkään lisätä valkoista ja raikkautta luomaan talven tunnelmaa.

  Julkaisin eilen instagram tililläni kuvan viime vuoden joulukodista ja pohdin siinä, että miten erilaiset joulufiilikset eri vuosina voikaan olla. Vuosi sitten meillä oli jo kuusi sisällä ja olin aivan joulufiiliksissä muutenkin. 😀 Sen sijaan eilen juoksin lasten kanssa kenkäkaupoilla enkä ollut pahemmin ajatuksia jouluun vielä kääntänyt. Sen reissun jälkeen löysin kyllä intoa alkaa laittamaan kotiin joulua. Hain varastosta kaikki meidän tunnelmavalot, pihapuusta muutaman havunoksan maljakkoon ja pakko myöntää, että eilen illalla pimeän aikaan tuli jo pienen pieni joulufiilis kun valot loivat sitä kuuluisaa joulun tunnelmaa.
  JOULUKUUSI – AITO VAI TEKO

  Meillä on jo vuosikaudet ollut aito kuusi, oikeastaan niin kauan kuin muistan. Nyt viime aikoina olen kyllä miettinyt tekokuusen ostoa, mutten tunnu löytävän tarpeeksi kaunista, joten tänä vuonna varmaan mennään taas aidolla, mutta sen saapuminen saa kyllä hetken vielä odottaa. Ehkä. 😀

  Ihanaa joulun aikaa,
  Sarianna

  Vastaa