• You are currently viewing Poikien Äidit VIP jäsenyys -tervetuloa mukaan

  Poikien Äidit VIP jäsenyys -tervetuloa mukaan

  Te poikien äidit olette pyytäneet toistuvasti suljettua sivustoa keskustelulle, nyt pyyntöihinne on vastattu. Olkaa hyvä, Poikien Äidit VIP -jäsenyys.

  Poikien Äidit yhteisössä on aina ollut mahdollisuus keskustella aroistakin asioista nimettömänä, mutta tekstit on kuitenkin näkynyt julkisesti. Äideille on tärkeää saada mahdollisuus myös täysin suljettuun keskusteluun. Ei ole reilua, että äitien viattomat anonyymit kysymykset ovat päätyneet riepoteltavaksi jonkun kiusaajan sivuille ja kirjoituksiin.

  VIP sivusto on tarkoitettu kaikille Poikien Äidit yhteisön äideille. Voisi kuvitella, että ihan niin fanaattista inhoa ei kenelläkään yhteen yhteisöön ole, että lähtee itse maksamaan siitä, että pääsee kiusaamaan muita.

  Tervetuloa mukaan Poikien Äidit VIP sivustolle., jos olet Poikien Äidit yhteisön jäsenen (olet tykkääjänä/seuraajana somessa ja olet yli 18 vuotias)

  vip jäsenyys

  Ystäviä ja tapahtumia -yhdessä

  Jotta Poikien Äidit VIP jäsenyys ei olisi vain keskustelusivusto, tarjotaan jäsenille myös ohjelmaa. Tapahtumia on pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta luvassa on myös virtuaalisia tapahtumia/ajatushautomoja.

  Tapahtumien kautta on mahdollisuus tutustua ja ystävystyä muihin äiteihin. Tapahtumat ovat jäsenille pääasiassa ilmaisia. (Ehkä sitten jos lennämme Balille yhdessä, niin saatamme kerätä myös lisähintaa 🙂 )

  Olemme keränneet VIP sivustolle teille myös kivoja yhteistyökumppaneiden tarjouksia.

  Poikien Äidit VIP jäsenyys on maksullinen lisäpalvelu. Maksu kattaa aina vuoden jäsenyyden. Hintaa VIP jäsenyydelle tulee vain vain vähän päälle 4 € kuukaudessa. Maksuilla katetaan sivustoon, sen ylläpitoon ja tapahtumiin tarvittavat kustannukset, sekä työntekijät.

  Toivo vaikka joululahjaksi <3

  Lämpimästi tervetuloa mukaan keskustelemaan ja nauttimaan hyvästä seurasta!

  -Poikien Äidit tiimi-

  ps. Yhteisön tuttu toiminta somessa ja nettisivuilla pysyy täysin samana kuin tähänkin asti.

  Vastaa