• You are currently viewing Mikä Operaatio Poikakupla?

  Mikä Operaatio Poikakupla?

  Olen monesti miettinyt, miten saisin ajatukseni purettua, kerrottua muille, ettei kaikki ole niin kaunista ja helppoa, esim. lapsen saamisen tai raskauden kulun suhteen. Ja silti elämään mahtuu myös ne ihanat asiat, vaikka joskus vähän kaikki potkisikin päähän.

  Harkitsin pitkään kolmen vaihtoehdon välillä Instagram, podcast ja blogi. Kaikki hyviä vaihtoehtoja, mutta blogiin kallistuminen alkoi tulla selväksi siinä kohtaa, kun tajusin, että mulla on paljon sellaisia asioita mitä olisi tuskainen kertoa kuviin lyhyissä pätkissä. Joten tässä sitä ollaan, Operaatio Poikakupla.

  Ketä minä olen?

  Olen tällä hetkellä 27-vuotias kolmen pojan äiti, yhden miehen vaimo ja kolmelle sisarukselle sisko. Olen lähtöisin Helsingistä, mutta kuinkas kävikään, muutin mieheni perässä maaseudun rauhaan 17-vuotiaana. Nyt kun sen kirjoitti, niin onko siitä todella jo kymmenen vuotta. Aika menee todella nopeasti.

  Kolme poikaa, vanhin eskarissa ja nuorin muutaman kuukauden ikäinen. Mitä tässä sitten olen muuta tehnyt kuin lapsia? No pitkään olin koulunkäynninavustajana tai lastenkodissa hoitajana, mutta nyt tämän vuoden verran olen toiminut yrittäjänä (tai opetellut yrittäjänä oloa). Siinä onkin riittänyt tekemistä. Ammatiltani olen montaa eri sorttia, olen lähihoitaja, merkonomi, äitiysliikunnan ja ravinnon valmentaja, doula ja vauvajumppa ohjaaja.

  Mitä täällä sitten kirjoittelen. Nimi kertoo jo aika paljon. Operaatio Poikakupla kertoo minun kokemukseni vanhemmaksi tulosta, poikien äitinä olosta ja muista elämämme iloista, suruista, haasteista ja onnistumisista. Toivon mukaan joku jossain saa tästä vertaistukea ja vaikka ihan mielenkiintoista luettavaa itselleen. Koska matkani kolmen pojan äidiksi ei ole ollut helppo, vaan aika kivikkoinen ja aaltoinen. Jo se, että näin itseni aina tyttöjen äitinä, oli yllätys, että olenkin kolmen pojan äiti. Enkä kyllä vaihtaisi poikiani mihinkään. Tällä tavalla saan itse ainakin olla tämän perheen ”prinsessa”.

  Nämä meidän pojat on tehty kovalla työllä ja hiellä, jos näin voi sanoa, muutama epäonnistuminen on mahtunut myös siihen matkaan. Näistä kerron lisää jatkossa. Kaikesta silti selvitty ja olen niin onnellinen nyt näistä saaduista kavereista. Nämä mun pojat on kyllä ihan mahtavia ja meillä riittää päiviin puuhaa, kömmähdyksiä ja naurua.

  Tässä lyhykäisyydessään meistä näin aluksi.

  Tervetuloa siis seuraamaan meidän arkea ja pohtimaan elämää minun kanssani.

  Kommentit

  1. Teija Soini

   Huumorilla, hyvillä hermoilla ja rakkaudella pääsee pitkälle, hyvä Sanni!

  2. Petti

   Sannin isänä voin sanoa että tuo 10 vuotta meni liiankin nopeasti, koska tuntuu että sehän oli eilen!
   Mun äiti, 83 v, sparraa Sannia, koska hänelläkin on kolme poikaa😃

  3. Petri

   Taisi muuten nimimerkki mennä väärin, se on Petri😃

  Vastaa