• You are currently viewing Itse tehty joululahja – 14 nopeaa ja helppoa ideaa!

  Itse tehty joululahja – 14 nopeaa ja helppoa ideaa!

  Mikä onkaan mieltä lämmittävämpi lahja, kuin itse tehty joululahja! Internet on pullollaan ideoita ja ohjeita. Tässä sinulle nopeat ja helpot ideat, ekologisista ja varmasti käyttöön menevistä lahjoista! Itse tehty joululahja – 13 nopeaa ja helppoa ideaa!

  Itse tehty lahja, joka lämmittää myös mieltä!

  Kynttilät

  Kuvitoitu, kierrekynttilä, servettikynttilä, öljykynttilä..Vanhoista kynttilän jämistä voit myös sulattaa värikkäitä kerroskynttilöitä. Askartelukaupoista saat sulatettavaa vahaa, sekä sydänlankaa. Pilttipurkit toimivat tässä hyvin.

  Saippuat 

  Saippuamassasta voit tehdä saippuapaloja, väriaineilla ja muodoilla voit tehdä omanlaisia. Tähän on helposti saatavilla muotteja, varmasti myös omasta takaa.

  Pyykietikka

  Etikkaa maustamalla ja yrttejä/kukkia liottamalla saat helposti toimivaa tavaraa pyykinpesuun. Lasipullot toimivat tässä hyvin. Etikka on tehokas kalkinpoistaja.

  Konetiskitabletti

  Sitruunahappo ja ruokasooda ovat tässä vaikuttavina aineina. Eteerisillä öljyillä teet tuoksullisia tapauksia.

  Korvakorut ja käsityöt

  Missä olet hyvä, mitä haluaisit kokeilla? Oletko makramee-taitaja? Tässä vain ideat ovat rajana. Helmet, langat, puut ja paperit taipuvat tähdeksi, koruksi ja vaikka leluksi.

  Villasukat

  Miksei villapaitakin? Huivi? Säärystimet nilkkoja lämmittämään.

  Kirjanmerkki

  Paperista, lankojen jämistä, tapetista…Melkein mistä vain!

  Suussa sulavat herkut…

  Itse tehty leipä

  Onko sinulla lempiresepti, jonka haluat jakaa myös muille jouluksi? Mantelilla, sormisuolalla ja pähkinöillä koristelet leivän helposti.

  Chokolate cookies – keksit

  Keksitaikina on helppo tehdä, lisää joukkoon oman maun mukaan suklaahippuja, paista ja paketoi nätisti lasipurkkiin tai taittele voipaperista nätti käärö.

  Maustesuolat ja -sokerit

  Ruususuola, ruususokeri, suolat lihalle, kanalle, pastalle. Mausteet ja yrtit kuivattamalla ja hienontamalla saat helppoja herkkuja käyttöön, eivätkä vanhene helposti.

  Marmeladit, hillot ja pöydän antimet

  Helppo ja maukas idea; keitä marjat hilloksi, tuunaa omaan makuun sopiva yhdistelmä ja pakkaa lasipurkkiin. Joulupöytään sopiva lahja! Marjahillot, puolukkahillot ja Paholaisenhillot. Miksei perunasalaatti ja muut herkut.

  Itsetehty toffee toimii aina! Samaan tapaan erilaiset kakut ja karkit itsetehtyinä maistuvat aina!

  Karkkireki on helppo toteuttaa. Leivo piparitaikinasta haluamasi reki tai kuppi, paista, kasaa, kuorruta ja koristele ja täytä herkuilla! Sellofaanilla tulee näyttävä lopputulos.

  Herkkukori, jonka voit kasata kaupan tuotteista, tai itsetehdyistä herkuista. Lisää tähän edellä mainitut tai itse keksimäsi tuotteet, ja tuliaiset on kasassa!

  Siinä helpot vinkit lahjaksi vaikka ystäville tai tuliaiseksi sukulaisille. Miltä vinkit kuulostivat, menikö joku jatkoon, jopa käyttöön?

  Vastaa