• Unipussista turvaa päiväkotiin

  Kaupallinen yhteistyö yrityksen Lindström kanssa

  Voi mitä myllerryksen aikaa eletäänkään (taas)! Jasulla hoidon aloitus edessä, ja äiti palasi töihin. Vielä hetken saa Jasu olla kotona isin kanssa, ja me vielä jonottelemme päiväkotipaikkaa. Hurjaa, että yksi aikakausi on nyt taputeltu. Nimittäin mun kotiäitiys Jasun kanssa!

  Jasu on selvästi reagoinut mun töihin paluuseen, eikä ihme. Tähän lisäksi atooppinen iho on kiusannut, ja talo alkaa viiletä eikä herra suostu peittoa pitämään päällä. Yöt ovat jälleen aivan farssi! Eli ei siis mitään uutta länsirintamalta. Mutta nyt testattiin tällä kertaa hieman erilaisempaa unipussia, kuin mitä olemme aiemmin käyttäneet.

  Nyt kyllä mätsää kuosi täysin meidän tapettiin!

  Tämä kuosi on IHANA! Jasun kanssa meni pitkä aika ihmetellessä, että mitä kaikkia eläimiä täällä onkaan. Varsinkin kettu on meidän kummankin mieleen, kuten sisustuksesta näkee. Eläinaiheiset kuosit ovat muutenkin Jasun lemppareita, eli pisteet myös tästä.

  Unipussista turvaa

  Olemme käyttäneet Jasulla aina kapaloa, tai unipussia. Vauvana hän protestoi vähän kapaloa vastaan, ja pian siirryimmekin unipussiin. Se toimi meillä tosi hyvin, koska kovana härvääjänä hän potki aina peiton pois! Lisäksi unipussi on rauhoittanut öitä, sillä ei pääse niin näppärästi nousemaan ylös sängyssään.

  Kesällä ei tarvittukaan mitään lisä lämmikettä, pelkkä yöpaita toimi hyvin. No enhän hokannut taas tätä, että kyllähän ne kylmät ilmat sieltä saapuu. Ja voisikin sanoa, että tässä tapauksessa ”talvi yllätti autoilijan” eli minut. Huoneet alkoi kylmetä, ja Jasu heräsi siihen yöllä. Yritin peittoa, noup. Ei toiminut! Kokeilin unipusseja jotka olivat käytössä vielä keväällä, no nehän olivat jääneet jo pieneksi.

  Saimmekin testiin Lindströmin uutuuden, unipussin. Joka mielestäni sopii enemmän hieman isommille lapsille, mutta toimii varmasti myös vauvoille. Voisi sanoa, että unipussi tuli kuin tilauksesta. Juuri oikeaan aikaan kylmien kelien saapuessa. Testailtiin ensin olohuoneen lattialla Jasun kanssa pussia, ja sehän olikin hauska kapistus! Pussi on vähän kuin makuupussi, mutta toinen reuna jää auki peiton tavoin. Tässä yhdistyy siis peiton vapaus ja unipussin tuoma turva. Jos lapsen tulee kuuma, saa hän raotettua pussin reunaa ja jalkaa pois pussista. Tämä tulee varmasti meillä olemaan matkoilla mukana, ei tarvitse pakata lakanaa ja peittoa erikseen. Saadaan koko helahoito kerralla mukaan!

  Unipussi

  Turvallisuuden tunnetta päiväkotiin

  Valitettavasti näitä unipusseja ei kuluttajille myydä, mutta päiväkoteihin nämä olisi varmasti pop. Lindström on kehittänyt unipussit yhteistyössä päiväkotien kanssa, koska tällaisille tuotteille on ollut kysyntää. Ja koska unipussit on suunniteltu päiväkodin työntekijöiden kanssa, on oikeat asiat varmasti osattu ottaa huomioon. Lindström on tekstiilipalveluyritys, ja tuotteiden pesu sisältyy myös palveluun. Lisää tietoa Lindströmin unipussista löydät heidän sivuiltaan.

  Hoidon alotuksen kynnyksellä mietin, mistä turvaa pienelle miehelle suureen maailmaan. Osa on kokenut esimerkiksi vanhempien valokuvan lapsella olleen hyvä hoidon alkaessa, ja osa vannoo unilelun nimeen. Meillä aivan varmasti unimuumi(t) kulkevat mukana, ilman niitä unta ei varmasti saa! Uskon, että myös unipussi toisi turvaa päiväkotiin. Ei vieras sänky tunnu ehkä niin suurelta ja avaralta, kun saa olla pussin sisällä lämmössä ja turvassa.

  Uskon myös, että nämä helpottaisivat päiväkodin työntekijöiden arkea! Saa kerralla vaihdettua koko helahoidon, eikä tarvitse erikseen vaihtaa lakanaa, pussilakanaa ja tyynyliinaa. Meillä ei vielä tyyny olekaan käytössä, mutta sen saisi myös näppärästi tähän laitettua. Lakanoiden vaihdolta säästyisi aikaa ja mikä tärkeintä, sen pienenkin säästetyn ajan voisi sijoittaa sinne missä sitä eniten tarvitaan: lasten kanssa olemiseen.

  Unipussi

  Voi kun meidän Jasun tulevassa päiväkodissa olisi näitä unipusseja!

  Vastaa