• Vähän raskaana

  No niin, kai se on todettava: ollaan raskaana. Ainakin vähän, ainakin vielä. Palataan ensin pari kuukautta ajassa taakse päin, lokakuuhun.

  Oon vähän raskaana

  Mulla oli lokakuussa kaverin kanssa ihana tyttöjen ilta! Saunottiin meillä, juotiin viiniä, laittauduttiin ja lähdettiin kylille. Oli ihanaa pitkästä aikaa viettää iltaa ihan rauhassa! Kasvonaamiot, mimosat ja 90-luvun musiikki. Ah, voisin tähän iltaan palata uudestaan! No, aamulla tuli jostain tunne, että pitäiskö tehdä raskaustesti. Ihan muuten vaan. Ei ollut kierrosta paljon tietoa, sillä ehkäisyn lopetuksesta ei kauaa ollut. Hiljaisessa talossa hiljaisena aamuna päätin testin tehdä. Jasu oli mummulassa yökylässä, ja miestä väsytti eilis illan riennot. Ja sain kun sainkin testiin jonkun aivan todella haalean vaalean viivan. Tein lisäksi digi-testin johon tuli raskaana 1-2. Tässä kohtaa olin varma (koska viiva oli SUPER heikko) että kemiallinen raskaus, eikä siellä oo ketään. Aattelin kuitenkin, että ehkä on reilua miehelle tästä mainita. Ja sanoinkin kun hän horroksestaan heräsi, että mää taidan olla vähän raskaana.

  Raskaana

  Testejä, ja lisää testejä

  Kului päivät, ja kului kaapista raskaustestit. Viiva vahveni, mutta todella hitaasti! Otin neuvolaankin yhteyttä, ja kävin muutaman kerran hcg-arvon mittaamassa labrassa. Lopulta ne viivat kyllä vahvistui, ja mieskin erotti. Hän sanoi ekoina päivinä, ettei testeissä ole kun viiva.  Suuri epätietosuus oli reilu viikon vahvasti läsnä, oikeastaan varhaisultraan asti. Tässä eli muutamat ystävät hyvin jännitysnäytelmää alusta asti mukana, ja pyysi aamun testi kuvaa jossei kuulunut. Ystävät.❤️

  Ja kyllähän siellä varhaisultrassa ja tällä viikolla niskaturvotus-ultrassakin kaiken epäilyn jälkeen pieni ihmisenalku ja syke todella näkyi. Hui. Jotenkin super epätodellista, koska Jasun tulo kesti niin kauan. Että nyt yhtäkkiä meillä tärppäisikin parissa kuukaudessa?? Jasustahan en kertonut ”julkisesti” oikeastaan ikinä, lisäsin kuvan kun hänet synnytin. Tällä kertaa haluan kertoa vaikka pelkään aivan yhtä paljon asioiden päättyvän huonosti. Mutta tällä kertaa haluan tuoda myös sen ”julki”, että vaikka raskaustesti on plussa tai varhaisultrassa joku näkyy se ei tarkoita, että vauvan saa syliin asti. Nyt tietysti toivomme koko perhe, että kesällä saamme Jasulle pikkusisaruksen. ❤️ Kerron raskauden etenemisestä, oireista ja muustakin lisää pian.

  Vastaa