• You are currently viewing Uudenvuodenlupaus – lupaus, jonka voi pitää!

  Uudenvuodenlupaus – lupaus, jonka voi pitää!

  Heippa kaverit! Tulipas melkoinen tauko kirjoittamiseen, sen jälkeen kun päätin lähteä takaisin matkailualalle Rukalle. Olen tosi huipussa majoitusyrityksessä töissä, joten vinkkaa mulle IG;n puolella, jos kaipaat vinkkejä täällä päässä lomailuun. Sesonki alkoi ryminällä, ja vapaat menivät alkuun Joulupuuta handlatessa, nyt ihan vaan levossa. Jouluna sain kuitenkin vapailla perheen kanssa, yei!

  Muistatko mitä lupasit muuten vuosi sitten? Raapustin vuosi sitten kasaan hyvän mielen lupauksia. Onnistuinko edes pitämään niitä? Vuosi vaihtuu ja on tullut aika katsoa eteenpäin, mutta myös taaksepäin. Lue siis mun top 5 vuodelle 2021 ja aika antaa itselle Uudenvuodenlupaus – lupaus, jonka voi pitää!

  2021 TOP 5 asiaa!

  • Kaikki Ihana laatuaika perheen kanssa ja reissut rakkaiden luokse.
  • Kahdenkeskiset ajat ja reissut!
  • ALINA! Syksyn pelastus! <3
  • Ulkoporeallas ja piharemontti, tarviiko enempää sanoa?
  • Uraputkeen uskaltautuminen!

  Uudenvuoenlupaus vuodelle 2021, miten toteutui?

  ”Lupaan panostaa itseeni!” Annoin itselleni tänä vuonna hyvin aikaa, raskaiden ajanjaksojen jälkeen. (tästä lisää myöhemmin) Alkuvuosi oli rauhallinen, kevät ja kesä turhan työläs, opetti! Syksy meni liikunnallisesti, talvi alkoi sesonki-töissä. Hemmottelin itseäni, mutta tätä voisin parantaa ensi vuonna. Voisin olla vielä armollisempi itseä kohtaan.

  ”Ei ole parempaa hyvän mielen sijoituskohdetta kuin perhe – tulos näkyy heti!” Aikaa perheelle suotiin ihan hyvin, viimeiset vuodet ovat antaneet  paljon kultaista aikaa lapsille, ihan tarpeeseen tullut, huomaan nyt. Lomailimme pariin otteeseen perheen kanssa, harrastimme kelkkailua ja vietimme aikaa kotona.

   

   

  ”Aikaa parisuhteelle.” Onneksi tätä olemme tänä vuonna saaneet enemmän KUIN KOSKAAN! On siitä ollut niin suuri apu meille kahdelle. Koen, että tänä vuonna syvensimme lisää jo ennestään parasta parisuhdetta. Opimme toisistamme myös niitä paikkoja, mitkä ovat haasteita arjessa. Keskinäinen kunnioitus syventyi, kun arjessa löytyi aikaa keskustella kahdestaan.

  Uudenvuodenlupaus – lupaus, jonka voi pitää!

  Joka vuosi lupaukseni kevenevät, tänäkin vuonna pyrin reflektoimaan itseäni paremmin muulla kuin tekemisen antamalla määritteellä. Ehkä voin olla hyvä tekemättä mitään? Tällöin minun ei tarvitsisi tehdä lupauksiakaan itselleni tai muille?

  Lupaan Tanja, että..

  Lupaan pyrkiä uskaltamaan enemmän olemaan oma itseni.

  Lupaan kunnioittaa, rakastaa itseäni ja uskaltaa pitää puoleni.

  Lupaan yrittää sanoa enemmän EI.

  Lupaan, etten lupaa mitään.

  Vastaa