• You are currently viewing Vuosi 2022 – uskallan olla epätäydellinen

  Vuosi 2022 – uskallan olla epätäydellinen

  Uskallan sanoa ääneen, että omaan suorittaja luonteen ja olen ollut sitä niin kauan kuin muistan. Olen joskus aiemmin ainakin instagramissani sivunnut aihetta, että olen joissain asioissa todellinen kontrollifriikki ja yritän hallita samanaikaisesti liian montaa asiaa. Mun tarkoitusperät niissä toki on hyvät ja omasta mielestäni autan muita, mutta miten ne menee, miten toinen sen kokee tai miten ne on menemättä onkin sitten toinen juttu. 😀

  USKALLAN OLLA EPÄTÄYDELLINEN

  Mä uskon, että meissä kaikissa ihmisissä asuu jossain määrin se kontrolloiva, suorittaja minä ja myöskin se rento, luottavainen minä. Kumpi minä on se hallitsevampi? Mulla ihan selkeästi kontrolloiva ja suorittaja.

  Suorittaja minä saa kyllä paljon aikaa ja nautin siitä tunteesta kun saan hommia eteenpäin, mutta näin 37-vuotiaana (kun lapsetkin on jo kaikki koululaisia ja mulla on selvästi enemmän aikaa miettiä itseäni ja omia toimintatapojani verrattuna niihin vuosiin kun elettiin arkea kolmen alle kouluikäisen kanssa) on aika mennä ja tutustua syvemmälle siihen kuka ja mikä minä olen sen kaiken suorittajan takana. En nyt sano, että heittäydyn kylmiltään toiseen ääripäähän, se ei edes olisi mahdollista, mutta hiljalleen, askel kerrallaan tunnustelen millaista on suorittaa vähemmän, millaisia vaikutuksia sillä on omaan mieleen, uskallan rohkeammin olla se epätäydellinen ja ennen kaikkea myöntää sen itselleni.

  Lue myös: Ei kieltoja tai lupauksia, vaan hyvän olon tavoitteita

  Vastaa