• You are currently viewing Mitä tehdä, kun tuntuu, että mistään ei tule mitään

  Mitä tehdä, kun tuntuu, että mistään ei tule mitään

  Fiilis kun tekisi mieli vaan lyödä hanskat tiskiin ja luovuttaa. Jossain määrin unelmia on mahdollista saavuttaa määrätietoisella työllä ja periksiantamattomuudella. Kukaan ei tee asioita puolestasi eikä kukaan tuo haluamaasi menestystä kotiovelle.

  Uskon, että kaikilla meillä on välillä hetkiä, kun tuntuu, että mistään ei tule mitään.. On se sitten urheilulajin parissa, töiden tekemisessä, kodin remontoimisessa, taaperon omaan sänkyyn nukahtamisen opettamisesta… you name it!

  KUN TUNTUU, ETTÄ MISTÄÄN EI TULE MITÄÄN, PYSÄHDY JA KYSY ITSELTÄSI

  – Miksi aloitin
  – Olenko valmis tekemään onnistumisen eteen töitä
  – Uskonko itseeni
  – Mistä aloitin, missä olen nyt, miten pitkälle olen jo tullut

  Näiden kysymysten avulla on ehkä helpompi palata niihin ajatuksiin miksi ylipäätänsä edes aloitti ja niiden tunteiden ja ajatusten myötä ehkä löytää sen pienen voiman ja suomalaisen sisun, jonka avulla jatkaa yrittämistä. Ei muuta ku eteenpäin sanoi se mummokin siellä lumihangessa 😄

  Lue myös: Ei kieltoja tai lupauksia, vaan hyvän olon tavoitteita

  Vastaa