• You are currently viewing Uniikki lahja rakkaalle tai itselle! (sisältää alennuskoodin)

  Uniikki lahja rakkaalle tai itselle! (sisältää alennuskoodin)

  Kaupallinen yhteistyö ArtTiinan kanssa.

  Minun on heti alkuun pakko myöntää, että en ole koskaan ollut se nainen, joka käyttää paljon erilaisia koruja päivittäin. Minulta ei myöskään löydy näyttävää ja trendikästä korua joka hetkeen – arkeen ja juhlaan.

  Sen sijaan tapanani on usein mieltyä yhteen ja samaan koruun, jota käytänkin sitten yleensä pidemmän aikaa. Ajansaatossa osa koruistani onkin mennyt jopa kovan käytön myötä rikki. Mutta ainakin ne ovat olleet rakastettuja ja elämää nähneitä.

  Millainen koru sitten päätyy säännölliseen käyttööni?

  Kaikkia minulle tärkeitä korujani yhdistää se, että niiden takana on jokin ajatus. Esimerkiksi, nyt useita kuukausia kaulassani ollut koru on mieheltäni saatu huomenlahja. Usein korut ovat tulleet minulle lahjana myös läheisiltä ihmisiltä, esimerkiksi ystäviltäni.

  Mutta osa minulle tärkeistä koruista on päätynyt myös käyttööni sen myötä, että ne ovat puhutelleet minua jollain tapaa ulkomuotonsa ja tarinansa kautta. Näin kävi uusimman korun osalta.

  ARTTIINA-KORUN ARVONTA

  Minkä sinä näistä kolmesta uniikista korusetistä itsellesi tai läheisellesi antaisit? Katso blogin kolme kuvaa!

  Sydän korusetti (vaihtoehto 1)

  ”Koruja valmistaessani liitän mukaan lämpimiä ajatuksia ja uskon, että jokainen koru löytää juuri oikean kantajan.”

  – ArtTiina-korujen valmistaja ja yrittäjä Tiina Joensuu

  Tämä kaunis ja herkkä sydänriipus osui silmiini ensin sattuman kautta, ja ihastuin siihen välittömästi! Kuten kaikki ArtTiina-korut, on tämäkin koru käsintehty, ja se on siksi täysin oma, uniikki yksilönsä. Kaikki ArtTiina-korut on myös valmistettu allergisoimattomasta koruteräksestä.

  Sydän korusettiin kuuluvat myös riipuksen kanssa yhteensopivat, hempeän romanttiset sydänkorvakorut.

  Ensi alkuun en ymmärtänyt, miksi juuri tämä kyseinen kaulakoru puhutteli minua erityisen paljon. Mutta kuullessani korun taustalla olevaa tarinaa, ymmärrän, miksi sen kuului päätyä luokseni.

  Korusetti kuuluu Ida-sarjaan, joka on nimetty korunvalmistajan oman äidin mukaan. Sydämenmuotoinen kaulakoru kuvastaa äidinrakkautta, kaikkein pyyteettömintä rakkautta maailmassa.

  Nyt kun olen tullut itsekin äidiksi, koen, että korun päätyminen kaulaani, lähelle sydäntä, oli tarkoitettu tapahtuvaksi. Koru kantaa mukanaan viestiä, joka kuvastaa omaa äidiksi tulemistani ja kasvamistani. Uutta elämänvaihetta ja samalla suurinta rakkautta, mitä olen elämässäni koskaan kokenut!

  Vaikka koru on ennättänyt jo tovin kaulassani roikkua, huomaan, että kerta toisensa jälkeen riipus päätyy yhä sormieni väliin hypisteltäväksi. Luulen, että se välittää olemassaolollaan minulle myös jonkinlaista hyvää energiaa. Uskonkin, että tämä koru ei päätynyt minulle lainkaan sattumalta. Ja toisaalta, onko elämässä lopulta mikään sattumaa?

  Tästä kauniin ajatuksen sisältämästä Ida-sarjasta löydät nappi- ja roikkuvia korvakoruja.

   

  Kalajoki taidekorusetti (vaihtoehto 2)

  ”Kalajoen luonnon värien ja maiseman voimaannuttava vaikutus huumasi minut, ja sen innoittamana syntyi Kalajoki-sarja.”

  – Tiina Joensuu, ArtTiina

  Kalajoki-sarjaan kuuluvat kaula- ja korvakorut sisältävät kauniin, käsintehdyn maalauksen korun sisällä. Kaikki ArtTiina-korujen maalaukset on tehty alkoholimusteella. Sarjan koruissa yhdistyvät hiekan, meren, auringonlaskun ja kesäisen taivaan sävyt.

  Tämä korusetti valikoituikin ehdottomaksi kakkossuosikikseni! Minulle korun maalaus kuvastaa auringonlaskun värjäämää hiekkaa ja yötä vasten tyyntyviä merenaaltoja. Korun katsominen herättääkin minussa tietynlaista rauhantunnetta. Hetkessä olemista ja pysähtymistä.

  ArtTiina-korujen osalta mielestäni erityisen ihanaa on niiden taustalta löytyvät erilaiset ja ainutlaatuiset tarinat, jotka ikään kuin synnyttävät korut eloon ja luovat yhteyttä niiden ja korun kantajan välille.

  Koruissa arvostan myös sitä, että niiden valmistuksessa on huomioitu ekologisuus ja kestävä kehitys. Tiesitkö, että osa ArtTiina-koruista valmistetaan kierrätysmateriaaleja hyödyntämällä?

  Tästä suositusta Kalajoki-sarjasta löydät myös sormuksia, rannekoruja ja solmioneuloja.

   

  Jemina-kaulakoru ja Milja-nappikorvikset (vaihtoehto 3)

  ”Minua viehättää ajatus, että jokainen koru on kuin pieni maalaus.”

  – Tiina Joensuu, ArtTiina

  Jemina-kaulakoru on juurikin tätä! Pieni maalaus, josta erottuu kaunis ja tunnelmallinen maisemakuva Kalajoen Hiekkasärkistä.

  Setin kaulakoru kuuluu Jemina-sarjaan, joka on nimetty korunvalmistajan isoisoisän äidin mukaan ja sillä halutaan kunnioittaa menneitä sekä nykyisiä sukupolvia. Sarjasta löytyy monenlaisia, eri tilanteisiin sopivia pyöreitä kaulakoruja. Värivaihtoehtoja on myös useita, ja lisäksi löytyy erityisen uniikkeja erikoiseriä.

  Setissä mukana olevat nappikorvikset kuuluvat Milja-sarjaan, joka on nimetty korunvalmistajan lapsenlapsen mukaan.

  Kaikkien vakiosarjojen lisäksi on mahdollista valita myös itse muodot, koot ja värit koruihin mittatilaustyönä, jolloin korusta tulee entistäkin henkilökohtaisempi.

  Mukava yksityiskohta on myös se, että lahjojen yhteyteen on mahdollisuus laittaa itse laadittu viesti mukaan. Koruun voidaan liittää mukaan myös valmis voimalause, runo tai kaunis viesti lahjan saajalle. Mielestäni hauska idea!

   

  Kalajokista taidetta ja yrittäjyyttä

  ArtTiina-korujen takana on kalajokinen yrittäjä, äiti ja isoäiti Tiina Joensuu, jolle maalaaminen on ollut aina intohimo. Ensi alkuun maalaaminen keskittyi tauluihin, mutta hiljalleen maalaukset alkoivat näkyä mielessä myös koruina. Muutama vuosi sitten käsiin tarttuivat alkoholimusteet, jolloin ensimmäiset ArtTiina-korutkin syntyivät.

  Korusarjoihin innoittajana on ollut paitsi ympäröivä luonto, myös eri-ikäiset suvun vahvat naiset sekä voimakas intuitio. Kaikkien korujen valmistuksessa on pyritty keskittämään positiivisia ajatuksia ja voimaa maalauksiin, ja niiden toivotaan tuovan kantajalleen iloa, valoa ja lempeyttä.

  Korujen lisäksi ArtTiina-valikoimasta löytyy eri kokoisia kortteja, printtejä ja maalauksia.

  ArtTiina kuuluu Puhtaasti Kotona OY:hyn ja on perustettu keväällä 2021. Yrityksen tuotevalikoimasta löydät myös ekologisia, Avain-lippu merkittyjä kodin päivittäiseen puhdistamiseen tarkoitettuja tuotteita sekä laadukkaita kodin sisustustuotteita.

   

  OSTOKSIISI NYT ALENNUSKOODI 15%!

  Nyt kannattaa hyödyntää alennuskoodi BLOGI, jolla saat tilauksestasi -15% alennusta 11.2.2022 asti kaikista Shop by Tiina -verkkokaupassa ja pajamyymälässä Kalajoella myytävistä ArtTiina-malliston koruista!

  Alennuksen saat syöttämällä sanan BLOGI alennukselle oikeutettavaan kenttään.

  Tilaammalla tuotteet nyt, ennättävät ne hyvin perille ystävänpäiväksi.

  ArtTiina-koruvalikoiman löydät yrityksen Facebook– ja Instagram -tileiltä. Kannattaa ottaa myös sometilit seurantaan, niin pysyt uusimmista tuotteista ajantasalla ensimmäisten joukossa.

  Kaikkiin Shop by Tiina -verkkokaupassa myytäviin tuotteisiin pääset tutustumaan ja ostoksia tekemään (sekä alekoodin hyödyntämään) TÄÄLTÄ.

  Kommentit

  1. antti mäkelä

   vaihtoehto 2 veljenplikalle

  Vastaa